Ugrás a fő tartalomra

Olvasom

Sziasztok!

Ez egy viszonylag új menüpont, nem is igazán tudom megmondani, hogy mi célt szolgál. Mostanában (értsd: 2016 szeptembere) rengeteg tennivalóm akadt, ezért nem biztos, hogy minden könyvről tudok írni, amit a kezembe veszek. Arra gondoltam, hogy ebben a menüpontban az éppen aktuális olvasmányaimat is közzéteszem, amelyek közül, ha szeretnétek, komment formájában választhattok, hogy miről olvasnátok szívesen, egyszer, valamikor, a távoli jövőben... Én pedig ezt figyelembe véve írnám meg a cikkeimet. Ha nincs ellenvetés (jaj, de vicces vagy Kriszti, hát te sose fogsz ki a poénokból?), akkor közölném is a jelenlegi listát... 

2017. Június

1. Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
2. Agatha Christie: Tragédia három felvonásban
3. Németh László: Iszony
4. Jojo Moyes: Akit elhagytál
5. Patrick Ness: A daruasszony
6. Leslie L. Lawrence: A maharáni arcképe


Várom a kommentjeiteket, illetve ha valamelyik könyvről több információt szeretnétek, szívesen válaszolok kommentben a kérdéseitekre. Egy kicsit fáradt vagyok, nézzétek el nekem. Egyébként még annyit erről a menüpontról, hogy a lista ugyebár folyamatosan frissülni fog, de ha van igény rá, akkor ezeket is fent hagyom.

Köszönöm a figyelmet: Kriszti :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Gyilkosság az Orient Expresszen 2017

Sziasztok!A Gyilkosság az Orient Expresszen 2017-es feldolgozása igazán különleges: a fantasztikus látványvilág és a fantáziadús akciójelenetek mellé kiváló színészi játékot és feszült cselekményvezetést kapuk. A rendhagyó kameramozgásnak köszönhetően a néző úgy érezheti, maga is egy potenciális gyilkosokkal teli vonaton utazik. A Gyilkosság az Orient Expresszen tehát egy izgalmas, fordulatokkal teli, zseniális mű teljesen kiforgatott feldolgozása. Hogy miért? Olvasd tovább, és rögtön megtudod!

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.