Ugrás a fő tartalomra

Olvasom

Sziasztok!

Ez egy viszonylag új menüpont, nem is igazán tudom megmondani, hogy mi célt szolgál. Mostanában (értsd: 2016 szeptembere) rengeteg tennivalóm akadt, ezért nem biztos, hogy minden könyvről tudok írni, amit a kezembe veszek. Arra gondoltam, hogy ebben a menüpontban az éppen aktuális olvasmányaimat is közzéteszem, amelyek közül, ha szeretnétek, komment formájában választhattok, hogy miről olvasnátok szívesen, egyszer, valamikor, a távoli jövőben... Én pedig ezt figyelembe véve írnám meg a cikkeimet. Ha nincs ellenvetés (jaj, de vicces vagy Kriszti, hát te sose fogsz ki a poénokból?), akkor közölném is a jelenlegi listát... 

2017. Június

1. Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
2. Agatha Christie: Tragédia három felvonásban
3. Németh László: Iszony
4. Jojo Moyes: Akit elhagytál
5. Patrick Ness: A daruasszony
6. Leslie L. Lawrence: A maharáni arcképe


Várom a kommentjeiteket, illetve ha valamelyik könyvről több információt szeretnétek, szívesen válaszolok kommentben a kérdéseitekre. Egy kicsit fáradt vagyok, nézzétek el nekem. Egyébként még annyit erről a menüpontról, hogy a lista ugyebár folyamatosan frissülni fog, de ha van igény rá, akkor ezeket is fent hagyom.

Köszönöm a figyelmet: Kriszti :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.