Ugrás a fő tartalomra

Blythe babák

Sziasztok!

Nemrégiben hódoltam azon furcsa szokásomnak, amely abból áll, hogy lehetetlenül idegesítő kérdéseket olvasgatok gyakori kérdéseken. Valamiért ez nálam egy hobbi, mármint az, hogy olyan dolgokat csinálok, amiken felidegelhetem magam: rossz kritikájú könyveket olvasok, népszerűtlen filmeket nézek, és minden olyan posztot elolvasok, amelyben olyan dologról írnak, ami megosztja a közönséget, és utána még át is nézem a kommenteket, hátha kedvem lesz földhöz csapni a mobilomat.

Tehát találtam egy kérdést, ahol arról érdeklődtek, hogy az élő Barbie kinek jön be. Nem húztam igazán fel magam ezen, de linkeltek pár cikket erről az ügyről. Gondoltam belenézek. Egyébként nem vagyok jó véleménnyel az ilyen szintű plasztikai műtétekről, de most nem erről akarok írni. Szóval olvasgattam a Barbie-s cikkeket, amelyek nagy része arról szólt, hogy milyen káros pszichológiai hatással vannak ezek a játékok a kislányokra. Aztán említették a Blythe babákat. 

Tulajdonképpen elterveztem, hogy írok majd a történetükről, arról, hogy mennyire népszerűek, és a bejegyzésbe belecsempészem azt a kérdést, amely e téma körül forog, azaz, hogy ezek a babák gyerekeknek vagy felnőtteknek készültek, de aztán rájöttem, hogy annyi, de annyi cikk született már erről, hogy felesleges újból leírnom. 

(Azt viszont elmondanám, de csak így zárójelben, hogy igen sajátos viszonyom van a babákkal. A porcelán babákat, de még a Bythe babák egyes fajtáit is bizarrnak tartom. Nagy szemek még hatalmasabb pupillákkal, durcás, kislányos arc, merev tekintet. Csak én gondoltam így bele?)

Néhány képet hoztam nektek, mert ezek egyszerűen fantasztikusak. 

Dehogy bizarr... 


Üdv: a blogger, aki babafóbiája ellenére is akar egy ilyen játékot


Forrás: weheartit.com

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.