Ugrás a fő tartalomra

Adele

Sziasztok!

Miután túltettem magam az aztékok kegyetlenségén, és befejeztem a töri ppt rám eső részét, úgy döntöttem ideje kutakodnom egy kicsit, és összehozni egy bejegyzést. Nagy kreativitás kellett a téma kitalálásához, de tényleg.

Nem tudom, hogy a rekedt hangon énekelt "Hello... It's me" országos hülyeség-e, vagy csak az én barátaim ütik el vele az időt, de a lényeg a lényeg, hogy erről eszembe jutott, hogy egyébként mennyire szeretem Adélt. 

(Aki hasonlóan elszigetelődött a külvilágtól, annak itt van a szóban forgó szám: Adele - Hello)Információk:

Eredeti neve: Adele Laurie Blue Adkins (nem csoda, hogy csak az Adele-t használja, ilyen hosszú névvel még én sem rendelkezem)
Született: 1988. május 5., London
Elismerései: Golden Globe-díj, nyolc Grammy-díj, Oscar-díj

Adele énekes, zenész-dalszerző, aki igencsak sikeres a szakmájában. Egy gyermeke van barátjától, Simon Koneckitől. 
"Egy csodálatos kapcsolatban vagyok olyasvalakivel, aki mindig mellettem áll, aki hűséges hozzám, és aki az életem középpontja jelenleg. Ez a szerelem az oka annak, amiért képes vagyok bármiről írni" - nyilatkozott Adele párjáról. 

Érdekességek - avagy néhány emberibb információ: 

 - Leona Lewis az osztálytársa volt
 - Szeret finom ételeket enni és jó borokat inni (hm, milyen meglepő)
 - Teljesen elégedett a testével (ha így néznék ki, én is az lennék)
 - Eredeti hajszíne barna
 - Csillagjegye: bak
 - Skyfall című dala, amely az egyik James Bond-film főcimdala, 10 perc alatt íródott meg.
 - Van egy tacskója
 - Szerepelt az Ugly Betty egyik epizódjában
 - Kedvenc saját dala a Someone Like You
 - Debütáló albuma a 19, és másik nagy sikerű albuma  21 is a koráról kapták a címűketÉs, ha valaki még lejjebb görgetett, szeretnék elnézést kérni a bejegyzés amatőr mivoltáért, és amiért nem tudtam maradandó nyomot hagyni bennetek. Remélem, hogy a következő bejegyzésem valamivel érdekesebb lesz.
 Üdv: a blogger, aki hiába imádja az énekesnőt, nem ömleng rólaforrás: Starity

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h