Ugrás a fő tartalomra

Adele

Sziasztok!

Miután túltettem magam az aztékok kegyetlenségén, és befejeztem a töri ppt rám eső részét, úgy döntöttem ideje kutakodnom egy kicsit, és összehozni egy bejegyzést. Nagy kreativitás kellett a téma kitalálásához, de tényleg.

Nem tudom, hogy a rekedt hangon énekelt "Hello... It's me" országos hülyeség-e, vagy csak az én barátaim ütik el vele az időt, de a lényeg a lényeg, hogy erről eszembe jutott, hogy egyébként mennyire szeretem Adélt. 

(Aki hasonlóan elszigetelődött a külvilágtól, annak itt van a szóban forgó szám: Adele - Hello)Információk:

Eredeti neve: Adele Laurie Blue Adkins (nem csoda, hogy csak az Adele-t használja, ilyen hosszú névvel még én sem rendelkezem)
Született: 1988. május 5., London
Elismerései: Golden Globe-díj, nyolc Grammy-díj, Oscar-díj

Adele énekes, zenész-dalszerző, aki igencsak sikeres a szakmájában. Egy gyermeke van barátjától, Simon Koneckitől. 
"Egy csodálatos kapcsolatban vagyok olyasvalakivel, aki mindig mellettem áll, aki hűséges hozzám, és aki az életem középpontja jelenleg. Ez a szerelem az oka annak, amiért képes vagyok bármiről írni" - nyilatkozott Adele párjáról. 

Érdekességek - avagy néhány emberibb információ: 

 - Leona Lewis az osztálytársa volt
 - Szeret finom ételeket enni és jó borokat inni (hm, milyen meglepő)
 - Teljesen elégedett a testével (ha így néznék ki, én is az lennék)
 - Eredeti hajszíne barna
 - Csillagjegye: bak
 - Skyfall című dala, amely az egyik James Bond-film főcimdala, 10 perc alatt íródott meg.
 - Van egy tacskója
 - Szerepelt az Ugly Betty egyik epizódjában
 - Kedvenc saját dala a Someone Like You
 - Debütáló albuma a 19, és másik nagy sikerű albuma  21 is a koráról kapták a címűketÉs, ha valaki még lejjebb görgetett, szeretnék elnézést kérni a bejegyzés amatőr mivoltáért, és amiért nem tudtam maradandó nyomot hagyni bennetek. Remélem, hogy a következő bejegyzésem valamivel érdekesebb lesz.
 Üdv: a blogger, aki hiába imádja az énekesnőt, nem ömleng rólaforrás: Starity

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.