Ugrás a fő tartalomra

Adele

Sziasztok!

Miután túltettem magam az aztékok kegyetlenségén, és befejeztem a töri ppt rám eső részét, úgy döntöttem ideje kutakodnom egy kicsit, és összehozni egy bejegyzést. Nagy kreativitás kellett a téma kitalálásához, de tényleg.

Nem tudom, hogy a rekedt hangon énekelt "Hello... It's me" országos hülyeség-e, vagy csak az én barátaim ütik el vele az időt, de a lényeg a lényeg, hogy erről eszembe jutott, hogy egyébként mennyire szeretem Adélt. 

(Aki hasonlóan elszigetelődött a külvilágtól, annak itt van a szóban forgó szám: Adele - Hello)Információk:

Eredeti neve: Adele Laurie Blue Adkins (nem csoda, hogy csak az Adele-t használja, ilyen hosszú névvel még én sem rendelkezem)
Született: 1988. május 5., London
Elismerései: Golden Globe-díj, nyolc Grammy-díj, Oscar-díj

Adele énekes, zenész-dalszerző, aki igencsak sikeres a szakmájában. Egy gyermeke van barátjától, Simon Koneckitől. 
"Egy csodálatos kapcsolatban vagyok olyasvalakivel, aki mindig mellettem áll, aki hűséges hozzám, és aki az életem középpontja jelenleg. Ez a szerelem az oka annak, amiért képes vagyok bármiről írni" - nyilatkozott Adele párjáról. 

Érdekességek - avagy néhány emberibb információ: 

 - Leona Lewis az osztálytársa volt
 - Szeret finom ételeket enni és jó borokat inni (hm, milyen meglepő)
 - Teljesen elégedett a testével (ha így néznék ki, én is az lennék)
 - Eredeti hajszíne barna
 - Csillagjegye: bak
 - Skyfall című dala, amely az egyik James Bond-film főcimdala, 10 perc alatt íródott meg.
 - Van egy tacskója
 - Szerepelt az Ugly Betty egyik epizódjában
 - Kedvenc saját dala a Someone Like You
 - Debütáló albuma a 19, és másik nagy sikerű albuma  21 is a koráról kapták a címűketÉs, ha valaki még lejjebb görgetett, szeretnék elnézést kérni a bejegyzés amatőr mivoltáért, és amiért nem tudtam maradandó nyomot hagyni bennetek. Remélem, hogy a következő bejegyzésem valamivel érdekesebb lesz.
 Üdv: a blogger, aki hiába imádja az énekesnőt, nem ömleng rólaforrás: Starity

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st