Ugrás a fő tartalomra

Könyves udvarlás: Book Tag

Sziasztok!

Ma egy book taggel jöttem.


Első fázis – kezdeti vonzalom: egy könyv, amit a borítója miatt vettél meg

Szerelem és más fura szavak. Megtetszett az ábra az elején, és a színek is vonzották a tekintetemet.

Második fázis – első benyomás: egy könyv, amit a fü

lszövege miatt vettél meg

Titkok és exek éjszakája. Könnyed olvasmánynak tűnt, az is volt.

Harmadik fázis – flört: egy könyv, ami jól meg van írva


Becca Fiztpatrick – Csitt, csitt
Utáltam, de egy biztos: remek a kivitelezés. 

Negyedik fázis – első randi: egy könyv, ami egy sorozat része, és annyira tetszett, hogy azonnal akartad a folytatásokat

Dan Wells – Nem vagyok sorozatgyilkos

Ötödik fázis – késő esti telefonbeszélgetések: egy könyv, ami miatt egész éjjel fennmaradtál

Még sosem maradtam fent éjszaka olvasni. Szégyen s gyalázat, tudom, de túl jó gyerek vagyok ahhoz, hogy iskolaidőben éjszakázzak, ha meg szünet van, akkor nappal is kiolvasom azt a könyvet, ami érdekel.

Hatodik fázis – mindig te jársz a fejemben: egy könyv, amire sokat gondolsz/gondoltál
Eleanor és Park.

Hetedik fázis – testi kontaktus: egy könyv, ami olyan érzéseket kelt benned, amik tetszenek

Nincs ilyen. Fura, de egy könyv engem ritkán tesz vidámmá, pedig én annak örülnék. Elégedett vagyok tőlük, megkönnyebbült, hogy kiolvastam őket, ráadásul örülök is, mert gazdagabb lettem egy élménnyel, de vidám nem leszek tőlük. Még a Szent Johanna Gimi is csak futó jókedvet adott, azt is hamar elvette.

Nyolcadik fázis – találkozás a szülőkkel: egy könyv, amit ajánlanál a barátaidnak és a családodnak

Dann Wells – Nem vagyok sorozatgyilkos. Oké, ez most jól jött ki… Egyébként nem csak ezt, hanem Gillian Flynn Sötét helyek című könyvét is. (Nem, nem lett jobb)

Kilencedik fázis – gondolkodás a jövőn: egy könyv, amit a jövőben újra szeretnél olvasni legalább egyszer

Nincs ilyen. Nem olvasok újra könyveket a Harry Potteren kívül, mert félek, hogy csalódnék bennük, ellenben a Harry Potter az csak egyre érdekesebb lesz, egyre több részlet tűnik fel benne az embernek.

Tizedik fázis – oszd meg a szeretet: kinek töltöd tovább a taget?


Mindenkinek, aki ki szeretné tölteni. Nem szabok korlátokat, mert én ilyen vagyok. (Önirónia, haha)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

15 dolog, amit csak az Odaát fanok értenek

Sziasztok! Mostanában méltatlanul hanyagoltam a Sherlockot és az Agymenőket is (oh, istenem, ne tudjátok mekkora bűntudatom van emiatt. még a 9. évadot sem láttam, pedig mióta kijött már!), viszont annál több időm volt az Odaáttal foglalkozni. Összeszedtem hát néhány dolgot, amit tényleg csak azok érthetnek, akik nézik a sorozatot, illetve amelyek kiakasztanák azokat, akik nem. Tulajdonképpen sírva rohannának szentelt vízért meg papért, hogy na akkor kezdődjék az ördögűzés, míg mi halálos nyugalommal várnánk, míg a két Winchester vagy a Pokol Királya meg nem jelenik reverendában. A szívetek mélyén ti is tudjátok, hogy nem túlzok...

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)