Ugrás a fő tartalomra

Könyves udvarlás: Book Tag

Sziasztok!

Ma egy book taggel jöttem.


Első fázis – kezdeti vonzalom: egy könyv, amit a borítója miatt vettél meg

Szerelem és más fura szavak. Megtetszett az ábra az elején, és a színek is vonzották a tekintetemet.

Második fázis – első benyomás: egy könyv, amit a fü

lszövege miatt vettél meg

Titkok és exek éjszakája. Könnyed olvasmánynak tűnt, az is volt.

Harmadik fázis – flört: egy könyv, ami jól meg van írva


Becca Fiztpatrick – Csitt, csitt
Utáltam, de egy biztos: remek a kivitelezés. 

Negyedik fázis – első randi: egy könyv, ami egy sorozat része, és annyira tetszett, hogy azonnal akartad a folytatásokat

Dan Wells – Nem vagyok sorozatgyilkos

Ötödik fázis – késő esti telefonbeszélgetések: egy könyv, ami miatt egész éjjel fennmaradtál

Még sosem maradtam fent éjszaka olvasni. Szégyen s gyalázat, tudom, de túl jó gyerek vagyok ahhoz, hogy iskolaidőben éjszakázzak, ha meg szünet van, akkor nappal is kiolvasom azt a könyvet, ami érdekel.

Hatodik fázis – mindig te jársz a fejemben: egy könyv, amire sokat gondolsz/gondoltál
Eleanor és Park.

Hetedik fázis – testi kontaktus: egy könyv, ami olyan érzéseket kelt benned, amik tetszenek

Nincs ilyen. Fura, de egy könyv engem ritkán tesz vidámmá, pedig én annak örülnék. Elégedett vagyok tőlük, megkönnyebbült, hogy kiolvastam őket, ráadásul örülök is, mert gazdagabb lettem egy élménnyel, de vidám nem leszek tőlük. Még a Szent Johanna Gimi is csak futó jókedvet adott, azt is hamar elvette.

Nyolcadik fázis – találkozás a szülőkkel: egy könyv, amit ajánlanál a barátaidnak és a családodnak

Dann Wells – Nem vagyok sorozatgyilkos. Oké, ez most jól jött ki… Egyébként nem csak ezt, hanem Gillian Flynn Sötét helyek című könyvét is. (Nem, nem lett jobb)

Kilencedik fázis – gondolkodás a jövőn: egy könyv, amit a jövőben újra szeretnél olvasni legalább egyszer

Nincs ilyen. Nem olvasok újra könyveket a Harry Potteren kívül, mert félek, hogy csalódnék bennük, ellenben a Harry Potter az csak egyre érdekesebb lesz, egyre több részlet tűnik fel benne az embernek.

Tizedik fázis – oszd meg a szeretet: kinek töltöd tovább a taget?


Mindenkinek, aki ki szeretné tölteni. Nem szabok korlátokat, mert én ilyen vagyok. (Önirónia, haha)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!