Ugrás a fő tartalomra

TOP5 legidegesítőbb karakter


Sziasztok!

Gondolom mindenki ismeri azt az érzést, amikor teljesen odavagy egy könyvért, mert egyszerűen minden szempontból csodálatos, de ott van az az egyetlen karakter, aki folyamatosan okvetetlenkedik, hülyeségeket beszél és/vagy a jelenlétével elrontja a hangulatot. (Élőben is van ilyen...) Ma összeszedtem a számomra legirritálóbb karaktereket. Íme a lista:


5.)James Dashner – Útvesztő trilógia, Teresa

Nem, nem csak a második és harmadik könyvben történő dolgok miatt nem kedvelem. Már előtte is idegesítőnek tartottam, valahogy az egész személyisége olyan kellemetlen, behízelgő. A későbbiekben még kevésbé kedveltem.
4.)Leiner Laura – Szent Johanna Gimi sorozat, Reni

Engem gyakran hasonlítottak Renihez, és ezt nagyon utáltam, de a karakter nem ezért nem szimpatikus számomra. Reni folyamatosan sajnálta önmagát, önző volt, ráadásul fájdalmasan prűd. Néha úgy éreztem, hogy a húzósabb részek lelkileg lefárasztanak, és csak engem is valami kamaszos hisztibe kényszerítenek. 
3.)Dan Wells – Nem vagyok sorozatgyilkos trilógia, Brooke

Brooke rendes csajnak tűnt, de tényleg, viszont azt egyszerűen nem tudtam megbocsájtani neki, hogy SPOILER ő élte túl Mary helyett.SPOILER VÉGE. Azóta nem tudom szeretni, és hiába jó fej, hiába normális, hiába aranyosak Johnnal, nem megy.2.)Susanna Collins – Éhezők viadala trilógia, Gail

Lehet, hogy helyes, lehet, hogy szereti Kattnist, lehet, hogy sok mindent elviselt neki, de engem az egész lénye idegesített. Én kezdetektől fogva Peeta-párti voltam, mert Gail egyszerűen túl… túl… zavaró volt. Már az is, ahogy Katniss rágondolt, irritált.

1.)Patrick Ness – Kés a zajban, Aaron


Az egész karakter, a motivációja, a céljai elérésének érdekében tett cselekedetei, minden annyira idegen és kegyetlen, hogy képtelen voltam kedvelni, de szerintem az író nem is arra szánta, hogy szeressük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st