Ugrás a fő tartalomra

TOP5 legidegesítőbb karakter


Sziasztok!

Gondolom mindenki ismeri azt az érzést, amikor teljesen odavagy egy könyvért, mert egyszerűen minden szempontból csodálatos, de ott van az az egyetlen karakter, aki folyamatosan okvetetlenkedik, hülyeségeket beszél és/vagy a jelenlétével elrontja a hangulatot. (Élőben is van ilyen...) Ma összeszedtem a számomra legirritálóbb karaktereket. Íme a lista:


5.)James Dashner – Útvesztő trilógia, Teresa

Nem, nem csak a második és harmadik könyvben történő dolgok miatt nem kedvelem. Már előtte is idegesítőnek tartottam, valahogy az egész személyisége olyan kellemetlen, behízelgő. A későbbiekben még kevésbé kedveltem.
4.)Leiner Laura – Szent Johanna Gimi sorozat, Reni

Engem gyakran hasonlítottak Renihez, és ezt nagyon utáltam, de a karakter nem ezért nem szimpatikus számomra. Reni folyamatosan sajnálta önmagát, önző volt, ráadásul fájdalmasan prűd. Néha úgy éreztem, hogy a húzósabb részek lelkileg lefárasztanak, és csak engem is valami kamaszos hisztibe kényszerítenek. 
3.)Dan Wells – Nem vagyok sorozatgyilkos trilógia, Brooke

Brooke rendes csajnak tűnt, de tényleg, viszont azt egyszerűen nem tudtam megbocsájtani neki, hogy SPOILER ő élte túl Mary helyett.SPOILER VÉGE. Azóta nem tudom szeretni, és hiába jó fej, hiába normális, hiába aranyosak Johnnal, nem megy.2.)Susanna Collins – Éhezők viadala trilógia, Gail

Lehet, hogy helyes, lehet, hogy szereti Kattnist, lehet, hogy sok mindent elviselt neki, de engem az egész lénye idegesített. Én kezdetektől fogva Peeta-párti voltam, mert Gail egyszerűen túl… túl… zavaró volt. Már az is, ahogy Katniss rágondolt, irritált.

1.)Patrick Ness – Kés a zajban, Aaron


Az egész karakter, a motivációja, a céljai elérésének érdekében tett cselekedetei, minden annyira idegen és kegyetlen, hogy képtelen voltam kedvelni, de szerintem az író nem is arra szánta, hogy szeressük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!