Ugrás a fő tartalomra

Utoljára Tag

Sziasztok!

Őszintén szólva én komoly élvezetet találok abban, ha kérdésekre válaszolhatok, és azt is szeretem, ha mások teszik ezt. Sosem ódzkodtam attól, ha kíváncsiskodnom kellett, legalábbis, ha a baráti köröm szűkében tehettem meg. Emiatt állítólag nagyon idegesítő vagyok. (Meg még néhány más dolog miatt is) 

Mivel engem otthon és a suliban is megelégeltek, most rajtatok töltöm ki a haragomat, ha szabad így fogalmaznom, és kitöltök egy taget.


1.) Mit csináltál utoljára?

Eldöntöttem, hogy zeneileg felfejlődöm, de miután csak hallgathatatlan marhaságokat találtam, egy középszerű számnál maradtam. 

2.) Mit ettél utoljára?

Sült krumplit. 

3.) Mit ittál utoljára? 

Vizet. Tulajdonképpen legtöbbször vizet iszom. Az oltja a legjobban a szomjat. 

4.) Mit néztél utoljára?

Szégyellem bevallani, de a Családi titkok című sorozat azon részét, ahol egy nő próbálja titokban tartani, hogy egy ideig pornószínész volt. Bocs a spoilerért...

5.) Mit énekeltél utoljára?

Emlékeztek még az első kérdésre? Hát, úgy adódott, hogy Carly Rae Jepsen Call me maybe című számát is lejátszották... Azt hiszem, már sejtitek a választ.

6.) Mit vettél utoljára?

Nem is emlékszem rá... Talán múlt héten valami kaját. Nem tudom.

7.) Mit tanultál utoljára?

Matekot. Annál pontosabban a gyököket.

8.) Mit kerestél utoljára?

Az életemet. Valójában egy ezüst tollat a barátnőmnek. 

9.) Mit kapcsoltál be utoljára?

A laptopot.

10.) Mit vittél fel az arcodra legutoljára?

Korrektort. Igen, sminket használtam. Lépjetek túl rajta.

11.) Mit kaptál utoljára?

Ötös töri dolgozatot és könyveket. 

12.) Mit tettél el utoljára?

A nyelvtan füzetemet az íróasztalom fiókjába.

13.) Mit nyitottál meg/ki utoljára?

Az ablakot a szobámban.

14.) Mit fújtál be/le utoljára?

A hónaljamat.

15.) Mit vittél ki utoljára?

Az udvarra? Egy adag macskakaját. 

16.) Mit hallgattál utoljára?

Anyukám kiabálását.
Alexandra Stan: Get back
(Elég pocsék) 

17.) Mit sütöttél utoljára?

Krumplit.

18.) Mit főztél utoljára?

Levest.

19.) Mit törtél utoljára össze?

Egy poharat.

20.) Mit tettél másért utoljára? 

Kölcsönadtam az egyik osztálytársamnak az irodalomfüzetemet.

Mit mondjak, elég szegényes ez a tag, de ezekre a kérdésekre majdhogynem lehetetlen épkézláb felelettel szolgálni. 
Hát ennyi lettem volna mára. További szép napot! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st