Ugrás a fő tartalomra

Végignéztem: My mad fat diary

Sziasztok!

Miután ömlengtem nektek egy hosszú bejegyzésben az említett sorozatról, kihasználtam a legutolsó lehetőségeimet is, és igen, végignéztem!


A 2. évadról

Mit is mondhatnék? Hatalmas reményekkel, izgatottan láttam neki, de bíztam benne, hogy nem fogok csalódni. Rae továbbra is ugyanaz a lány, csak most már kevesebb titokkal és több baráttal rendelkezik. Még nem tisztázott a kapcsolata Finnel, de minden a legjobb úton halad, de ő még mindig nincs megelégedve önmagával. 

Ami azt illeti, szerintem a második évad is hozta az első szintjét. A humor, a zenék, a karakterek, minden, amit szerettem, maradt. És emlékeztek arra, amikor nagy kétkedve hangoztattam, hogy nem hiszem, hogy meg fogom valaha szeretni Chloe karakterét? Örülök, hogy nem tagadtam kategorikusan, mert a 2. évad 7. része igenis kedvelhetővé tette a lányt. 

A 3. évadról

Az alatt a komoly három rész alatt minden úgy elromlott, ahogy azt álmodni sem mertem volna. Igaz, nekem annyira ez az évad nem tetszett, talán azért, mert nem tudtam magam belehelyezni ilyen rövid idő alatt a történetbe, még akkor sem, ha az agyam folyton ezen járt. Ismét minden idillikusan kezdődik, Rae-nek ott vannak a barátai, a terápiát lassan befejezheti, Finnel szeretik egymást és a családjával is harmóniában él. 

Csalódott vagyok. A befejezés egyszerűen... Ne értsétek félre, nem lett rossz. Ami azt illeti, reálisan oldották meg, úgy, hogy még boldognak is lehessen titulálni. Még sem úgy végződött, ahogy szerettem volna. Mégsem haragudhatok a sorozatkészítőkre, mert azon az egy kifogásolható dolgon kívül jól összehozták. 

Továbbra is ajánlom a sorozatot, mert remek, de a vége miatt kicsit kiábrándultam belőle.

Elnézést, hogy ez egy ilyen rövidke bejegyzés lett, de ha hosszabban kifejteném a véleményemet, nem csak spoilerekbe bonyolódnék, hanem komolyan belelovalnám magam, amit inkább nem szeretnék.

Köszönöm a figyelmet, remélem jól szórakoztál!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h