Ugrás a fő tartalomra

Húsvét

Sziasztok!

Tulajdonképpen ezzel a poszttal nem szándékozom megváltani a világot, mert a Húsvétról vajmi kevés mondanivalóm van. 






Nem tudom, milyen tradicionális szokások vannak a tojásfestésen és a locsolkodáson kívül, és fogalmam sincs, hogyan ünneplik más családok ezt. (Mi egyiket sem csináljuk) Egy biztos, nálunk a többi családi körben tartott ünnephez hasonlóan, ez is egy tökéletes alkalom a felgyülemlett feszültség levezetésére egy kiadós veszekedés által. Nálunk nincs ilyenkor össznépi összeborulás, viszont ilyenkor legalább kihasználjuk a ház minden helyiséget, mindenki arra vonul el sértődötten, amerre csak tud. (Mint karácsonykor, csak most nem kell utána vigyorogva ajándékot adni a másiknak, mintha semmi sem történt volna) Ennél intimebb részletekről nem számolnék be, ha nem haragszotok meg, viszont szívből remélem, hogy nektek ezerszer jobban telik a húsvét, mint nekem. 

Mivel egy kicsit érzelgőssé vált a hangulat, szeretném ezúton is megköszönni minden kedves olvasómnak, hogy figyelemmel kíséritek a "munkásságomat"! Kívánok nektek kellemes ünnepeket és sok-sok csokitojást! 


Meg egy ilyen aranyos nyuszit :) 







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st