Ugrás a fő tartalomra

Húsvét

Sziasztok!

Tulajdonképpen ezzel a poszttal nem szándékozom megváltani a világot, mert a Húsvétról vajmi kevés mondanivalóm van. 


Nem tudom, milyen tradicionális szokások vannak a tojásfestésen és a locsolkodáson kívül, és fogalmam sincs, hogyan ünneplik más családok ezt. (Mi egyiket sem csináljuk) Egy biztos, nálunk a többi családi körben tartott ünnephez hasonlóan, ez is egy tökéletes alkalom a felgyülemlett feszültség levezetésére egy kiadós veszekedés által. Nálunk nincs ilyenkor össznépi összeborulás, viszont ilyenkor legalább kihasználjuk a ház minden helyiséget, mindenki arra vonul el sértődötten, amerre csak tud. (Mint karácsonykor, csak most nem kell utána vigyorogva ajándékot adni a másiknak, mintha semmi sem történt volna) Ennél intimebb részletekről nem számolnék be, ha nem haragszotok meg, viszont szívből remélem, hogy nektek ezerszer jobban telik a húsvét, mint nekem. 

Mivel egy kicsit érzelgőssé vált a hangulat, szeretném ezúton is megköszönni minden kedves olvasómnak, hogy figyelemmel kíséritek a "munkásságomat"! Kívánok nektek kellemes ünnepeket és sok-sok csokitojást! 


Meg egy ilyen aranyos nyuszit :) Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.