Ugrás a fő tartalomra

Húsvét

Sziasztok!

Tulajdonképpen ezzel a poszttal nem szándékozom megváltani a világot, mert a Húsvétról vajmi kevés mondanivalóm van. 


Nem tudom, milyen tradicionális szokások vannak a tojásfestésen és a locsolkodáson kívül, és fogalmam sincs, hogyan ünneplik más családok ezt. (Mi egyiket sem csináljuk) Egy biztos, nálunk a többi családi körben tartott ünnephez hasonlóan, ez is egy tökéletes alkalom a felgyülemlett feszültség levezetésére egy kiadós veszekedés által. Nálunk nincs ilyenkor össznépi összeborulás, viszont ilyenkor legalább kihasználjuk a ház minden helyiséget, mindenki arra vonul el sértődötten, amerre csak tud. (Mint karácsonykor, csak most nem kell utána vigyorogva ajándékot adni a másiknak, mintha semmi sem történt volna) Ennél intimebb részletekről nem számolnék be, ha nem haragszotok meg, viszont szívből remélem, hogy nektek ezerszer jobban telik a húsvét, mint nekem. 

Mivel egy kicsit érzelgőssé vált a hangulat, szeretném ezúton is megköszönni minden kedves olvasómnak, hogy figyelemmel kíséritek a "munkásságomat"! Kívánok nektek kellemes ünnepeket és sok-sok csokitojást! 


Meg egy ilyen aranyos nyuszit :) Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!