Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 99. pont

Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy kész a listám, és hogy a lelkesedésem még mindig töretlen ezzel a sorozattal kapcsolatban, időtlen idők óta nem hoztam a 99. pontot. Talán azért, mert inkább a többi bejegyzés típusra koncentráltam. Most viszont meg is hoztam a következő pontot, azaz a kilencvenkilencediket. (Tudom, 20-tól inkább számmal írjuk őket...)


99.  Howard szobája

Az anyuci pici fia szobája egyszóval elég fura. Az ágyneműje fényes, csúszós anyagú, a pizsamája csakugyan. (Raj meg is járja vele, de  nem spoilerezek) Van benne egy kis állatminta is, mert hát egy olyan macsó, mint Howard, természetesen imádja az ilyen, cseppet sem gáz dolgokat. Mintha egy elfuserált kéjlakot próbáltak volna összehozni. Kár, hogy abban a szobában kevesebb a kéj, mint a selyem. 

(Sajnos nem találtam róla képet)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st