Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 99. pont

Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy kész a listám, és hogy a lelkesedésem még mindig töretlen ezzel a sorozattal kapcsolatban, időtlen idők óta nem hoztam a 99. pontot. Talán azért, mert inkább a többi bejegyzés típusra koncentráltam. Most viszont meg is hoztam a következő pontot, azaz a kilencvenkilencediket. (Tudom, 20-tól inkább számmal írjuk őket...)


99.  Howard szobája

Az anyuci pici fia szobája egyszóval elég fura. Az ágyneműje fényes, csúszós anyagú, a pizsamája csakugyan. (Raj meg is járja vele, de  nem spoilerezek) Van benne egy kis állatminta is, mert hát egy olyan macsó, mint Howard, természetesen imádja az ilyen, cseppet sem gáz dolgokat. Mintha egy elfuserált kéjlakot próbáltak volna összehozni. Kár, hogy abban a szobában kevesebb a kéj, mint a selyem. 

(Sajnos nem találtam róla képet)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h