Ugrás a fő tartalomra

Johnlock - képek

Sziasztok!

Már régóta kerülgettem a Sherlock című sorozatot, míg végül az elejétől sikerült elkapnom az RTL2-n. Még nem fejeztem be, ezért nem is hoztam még róla véleményt, bár a bejegyzés már a fejemben összeállt. Ennek az előzménynek híján, röviden elmagyarázom. 
Azt hiszem, mindenki ismeri Sherlock Holmes-t, illetve hű társág John Watsont. Rengeteg feldolgozás született már Arthur Conan Doyle műveiből, sorozatok, filmek, könyvek. A BBC is kölcsönvette a két híres alakot, és egy új párost is teremtett: Johnlock. (=John+Sherlock)

Még csak a második évad elején járok, de néhány fanfiction-t már így is elolvastam, és tisztában vagyok azzal, hogyan is jött létre a páros. Tulajdonképpen semmi kézzelfogható bizonyíték nincs arra, hogy Watson és Sherlock között bármi is lenne, de több utalás és félreérthető helyzet is adódott már. (SPOILER: Kár, hogy John később megnősül, Sherlock pedig beleszeret egy bűnözőbe...) 

A képek (amiktől anyám kitérne a hitéből, ha nem lenne ateista):
A beszélgetés vége:
Watson: Smaug?
Sherlock: BILBO?!
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.