Ugrás a fő tartalomra

Shamy - képek

Sziasztok!Mint ismeretes, nem csak az Agymenők című sorozatért rajongok, hanem annak egy párosáért is. Félreértés ne essék, kedvelem Penny és Leonard párosát, és igen, gyakran szurkoltam nekik, hogy összejöjjön, Bernadette és Howard kapcsolatán is jókat derülök, viszont a Sheldon és Amy közötti viszony valahogy számomra... fontosabb?
Keresem rá a kifejezést, de nehezen találom. Mindannyian tudjuk, hogy a sorozat készítői eltúlzott karaktereket alkottak, és ebből kifolyólag sajnos vagy nem sajnos elég valószerűtlen, hogy találkozzunk mondjuk egy Sheldon kaliberű emberrel. A kapcsolati szálak is hasonló módon szövődtek, így mindegyik egy kicsit fura. Igen, ez a legjobb szó rá. 

Hogy miért pont Shamy az a páros, amiért ennyire lelkesedni tudok, azt azzal magyarázom, hogy Amyvel könnyebben tudok azonosulni, mint mondjuk Pennyvel vagy Bernie-vel. Most róluk hoztam pár képet.
SPOILER!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.