Ugrás a fő tartalomra

Shamy - képek

Sziasztok!Mint ismeretes, nem csak az Agymenők című sorozatért rajongok, hanem annak egy párosáért is. Félreértés ne essék, kedvelem Penny és Leonard párosát, és igen, gyakran szurkoltam nekik, hogy összejöjjön, Bernadette és Howard kapcsolatán is jókat derülök, viszont a Sheldon és Amy közötti viszony valahogy számomra... fontosabb?
Keresem rá a kifejezést, de nehezen találom. Mindannyian tudjuk, hogy a sorozat készítői eltúlzott karaktereket alkottak, és ebből kifolyólag sajnos vagy nem sajnos elég valószerűtlen, hogy találkozzunk mondjuk egy Sheldon kaliberű emberrel. A kapcsolati szálak is hasonló módon szövődtek, így mindegyik egy kicsit fura. Igen, ez a legjobb szó rá. 

Hogy miért pont Shamy az a páros, amiért ennyire lelkesedni tudok, azt azzal magyarázom, hogy Amyvel könnyebben tudok azonosulni, mint mondjuk Pennyvel vagy Bernie-vel. Most róluk hoztam pár képet.
SPOILER!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st