Ugrás a fő tartalomra

Shamy - képek

Sziasztok!Mint ismeretes, nem csak az Agymenők című sorozatért rajongok, hanem annak egy párosáért is. Félreértés ne essék, kedvelem Penny és Leonard párosát, és igen, gyakran szurkoltam nekik, hogy összejöjjön, Bernadette és Howard kapcsolatán is jókat derülök, viszont a Sheldon és Amy közötti viszony valahogy számomra... fontosabb?
Keresem rá a kifejezést, de nehezen találom. Mindannyian tudjuk, hogy a sorozat készítői eltúlzott karaktereket alkottak, és ebből kifolyólag sajnos vagy nem sajnos elég valószerűtlen, hogy találkozzunk mondjuk egy Sheldon kaliberű emberrel. A kapcsolati szálak is hasonló módon szövődtek, így mindegyik egy kicsit fura. Igen, ez a legjobb szó rá. 

Hogy miért pont Shamy az a páros, amiért ennyire lelkesedni tudok, azt azzal magyarázom, hogy Amyvel könnyebben tudok azonosulni, mint mondjuk Pennyvel vagy Bernie-vel. Most róluk hoztam pár képet.
SPOILER!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h