Ugrás a fő tartalomra

Baglyok

Sziasztok!

Ma egy képes posztot hoztam, méghozzá az egyik kedvenc állatomról. Mielőtt még felmerülne bennetek a gondolat, hogy én is csak divatból szeretem a baglyokat, elárulnám nektek, hogy már a Micimackóban is Baglyot szerettem a legjobban. Pont kapóra jött, hogy ennyire népszerűvé váltak, mert így lehet baglyos pendrive-om, miniszobrocskám, fülbevalóm (amit sosem fogok viselni), nyakláncom (amit szintén nem), pólóm (elő kéne keresnem) és még számtalan haszontalan dolgom. 
A baglyok egyébként kiválóan fejezik ki az emberi érzéseket is. Például az enyémeket:
"Megfogalmazni a szerkezetet? Komolyan?"
(Az irodalom tanárom szájából hangzott el egyszer ez a kifejezés, amit azóta sem tudok hová tenni. Ha a szerkezetet meg lehet fogalmazni, akkor Balassi miért nem használhatja a metaforákat?)

Amikor rájössz, hogy anya megint takarított a szobádban
(Nálam szokott... Pedig én is megcsinálnám, ha hagyna rá lehetőséget)


 "Anya, menjünk be a könyvesboltba!"

Amikor a fodrásznál egy hajszál az orrodra esik, de te nem szedheted le...

Ez alá a kép alá nem tudok vicces szöveget írni, mert társas fotó...

Személyes tapasztalat nincs, de ez amolyan "Mi a fasz?" -nézés. 
(Elnézést az obszcén szóért)

Első óra, kémia. Megpróbálsz figyelni, de semmit sem értesz.

A kávé hatalmat gyakorol felettem. És én élvezem.

Szerintem pont így festek, amikor kárörvendek.

Ha nem akarok feltűnni...

Ez egyszerűen csak cuki


Ez a kép önmagáért beszél...


Amikor Poirot-t nézek

Buszon a tömegben...


Amikor valaki hozzányúl a jegyzeteimhez


Amikor mondasz egy szar viccet, és valaki rákontráz egy még rosszabbalMiután egy órát eltöltöttél sulin kívül az osztálytársaiddal

Rátok illik valamelyik kép? Melyik? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h