Ugrás a fő tartalomra

Baglyok

Sziasztok!

Ma egy képes posztot hoztam, méghozzá az egyik kedvenc állatomról. Mielőtt még felmerülne bennetek a gondolat, hogy én is csak divatból szeretem a baglyokat, elárulnám nektek, hogy már a Micimackóban is Baglyot szerettem a legjobban. Pont kapóra jött, hogy ennyire népszerűvé váltak, mert így lehet baglyos pendrive-om, miniszobrocskám, fülbevalóm (amit sosem fogok viselni), nyakláncom (amit szintén nem), pólóm (elő kéne keresnem) és még számtalan haszontalan dolgom. 
A baglyok egyébként kiválóan fejezik ki az emberi érzéseket is. Például az enyémeket:
"Megfogalmazni a szerkezetet? Komolyan?"
(Az irodalom tanárom szájából hangzott el egyszer ez a kifejezés, amit azóta sem tudok hová tenni. Ha a szerkezetet meg lehet fogalmazni, akkor Balassi miért nem használhatja a metaforákat?)

Amikor rájössz, hogy anya megint takarított a szobádban
(Nálam szokott... Pedig én is megcsinálnám, ha hagyna rá lehetőséget)


 "Anya, menjünk be a könyvesboltba!"

Amikor a fodrásznál egy hajszál az orrodra esik, de te nem szedheted le...

Ez alá a kép alá nem tudok vicces szöveget írni, mert társas fotó...

Személyes tapasztalat nincs, de ez amolyan "Mi a fasz?" -nézés. 
(Elnézést az obszcén szóért)

Első óra, kémia. Megpróbálsz figyelni, de semmit sem értesz.

A kávé hatalmat gyakorol felettem. És én élvezem.

Szerintem pont így festek, amikor kárörvendek.

Ha nem akarok feltűnni...

Ez egyszerűen csak cuki


Ez a kép önmagáért beszél...


Amikor Poirot-t nézek

Buszon a tömegben...


Amikor valaki hozzányúl a jegyzeteimhez


Amikor mondasz egy szar viccet, és valaki rákontráz egy még rosszabbalMiután egy órát eltöltöttél sulin kívül az osztálytársaiddal

Rátok illik valamelyik kép? Melyik? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st