Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 97. pont

Sziasztok!

Ezúttal egy igen praktikus eszközről írok, amely többször is feltűnik az én legkedvencebb sorozatomban. Ne ijedjetek meg, egyébként nem beszélek egész álló nap róla, csak a blogon tűnök ilyen őrültnek. Tudjátok, itt élem ki magam, hiszen szóban senkit sem érdekel, hogy mennyit nem-nevettem az Agymenők poénjain. Ami azt illeti, a lista megírása óta még kevésbé foglalkoztat az egész, de lehet, hogy csak a kilencedik évadban történtek vették el a kedvemet. Persze attól még szeretem, csak... Na, de mit is magyarázkodom itt? Nem azért vagytok itt, hogy az eszmefuttatásaimat olvasgassátok (Vagy igen? Elvégre egy blogon, főleg, ha az egy ilyesfajta cikkes vagy milyen blog, az emberek mások véleményéről és gondolatmeneteiről tájékozódik, azt olvassa el, amit a blogger megír, ami pedig valószínűleg olyan dolog, ami magát a cikk szerzőjét érdekli vagy idegesíti, a lényeg, hogy valamilyen módon foglalkoztatja. Vagy nem?), hanem azért, hogy megtudjátok, mi a kilencvenhetedik pont.

97.  Sheldon hajtogatója

Sheldon egyébként is szépen hajtogat, precízen, de hogy még tökéletesebb történhessen meg, rendelkezik valamilyen hajtógatóval, ami leegyszerűsíti és lerövidíti a cselekvést Fogalmam sincs, hogy ennek mi a neve, de mindenkinek kéne egy ilyen. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h