Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 97. pont

Sziasztok!

Ezúttal egy igen praktikus eszközről írok, amely többször is feltűnik az én legkedvencebb sorozatomban. Ne ijedjetek meg, egyébként nem beszélek egész álló nap róla, csak a blogon tűnök ilyen őrültnek. Tudjátok, itt élem ki magam, hiszen szóban senkit sem érdekel, hogy mennyit nem-nevettem az Agymenők poénjain. Ami azt illeti, a lista megírása óta még kevésbé foglalkoztat az egész, de lehet, hogy csak a kilencedik évadban történtek vették el a kedvemet. Persze attól még szeretem, csak... Na, de mit is magyarázkodom itt? Nem azért vagytok itt, hogy az eszmefuttatásaimat olvasgassátok (Vagy igen? Elvégre egy blogon, főleg, ha az egy ilyesfajta cikkes vagy milyen blog, az emberek mások véleményéről és gondolatmeneteiről tájékozódik, azt olvassa el, amit a blogger megír, ami pedig valószínűleg olyan dolog, ami magát a cikk szerzőjét érdekli vagy idegesíti, a lényeg, hogy valamilyen módon foglalkoztatja. Vagy nem?), hanem azért, hogy megtudjátok, mi a kilencvenhetedik pont.

97.  Sheldon hajtogatója

Sheldon egyébként is szépen hajtogat, precízen, de hogy még tökéletesebb történhessen meg, rendelkezik valamilyen hajtógatóval, ami leegyszerűsíti és lerövidíti a cselekvést Fogalmam sincs, hogy ennek mi a neve, de mindenkinek kéne egy ilyen. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st