Ugrás a fő tartalomra

Zeneajánló 2.

Sziasztok!

Az előző soványka zenés posztom után most egy kicsit hosszabbal készülök, a teríték viszont így sem lesz túl változatos. Sajnos az ismereteim nem túl szerteágazóak ezen a téren, és a műfajt sem tudom megnevezni, ehhez mondhatni rettentően hülye vagyok.


Green Day: Basket Case
Elég nagy Green Day rajongó vagyok, szinte kivétel nélkül minden számukat imádom.
A Basket Case-t az SZJG-ből ismertem meg, tulajdonképpen ezzel a számmal kezdődött a rajongásom.


Imagine Dragons: Roots
Az Imagine Dragonst nemrég ismertem meg a Radioactive című számuknak köszönhetően. Azóta rengeteget hallgatom őket. 


Artic Monkeys: Do I wanna know
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, nem vagyok egy különösen nagy rajongója a bandának (bár szeretem őket), valahogy csak rábukkantam erre a számra. (Mégis tudtam mit írni hozzá)


Fifth Harmony: Worth it
Igen, ez egy kicsit kilóg a sorból, de valljuk be, fülbemászó a dallama, és ahogy a Hotel Transylvania 2-ben mondják: ezt a számot mindenki szereti (csak én nem, de ha belemegy egyszer az ember fejébe...)


Grease: You're the one what I want
Sajnos még nem láttam a Grease-t színházban, de tervezem, ugyanis a filmet nagyon szerettem, a dal pedig kimondottan fülbemászó.


Led Zeppelin: Good times bed times
Nem tudom miért, de ha sétálok, mindig ezt hallgatom. 

Ennyi lett volna az én kis ajánlóm. Szerintem nem sok újat mutattam nektek, mivel nem nagyon vagyok képben a frissen kijött dalokkal.

Tetszettek a számok? Nektek milyen a zenei ízlésetek? Írjátok meg kommentben!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.