Ugrás a fő tartalomra

Zeneajánló 2.

Sziasztok!

Az előző soványka zenés posztom után most egy kicsit hosszabbal készülök, a teríték viszont így sem lesz túl változatos. Sajnos az ismereteim nem túl szerteágazóak ezen a téren, és a műfajt sem tudom megnevezni, ehhez mondhatni rettentően hülye vagyok.


Green Day: Basket Case
Elég nagy Green Day rajongó vagyok, szinte kivétel nélkül minden számukat imádom.
A Basket Case-t az SZJG-ből ismertem meg, tulajdonképpen ezzel a számmal kezdődött a rajongásom.


Imagine Dragons: Roots
Az Imagine Dragonst nemrég ismertem meg a Radioactive című számuknak köszönhetően. Azóta rengeteget hallgatom őket. 


Artic Monkeys: Do I wanna know
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, nem vagyok egy különösen nagy rajongója a bandának (bár szeretem őket), valahogy csak rábukkantam erre a számra. (Mégis tudtam mit írni hozzá)


Fifth Harmony: Worth it
Igen, ez egy kicsit kilóg a sorból, de valljuk be, fülbemászó a dallama, és ahogy a Hotel Transylvania 2-ben mondják: ezt a számot mindenki szereti (csak én nem, de ha belemegy egyszer az ember fejébe...)


Grease: You're the one what I want
Sajnos még nem láttam a Grease-t színházban, de tervezem, ugyanis a filmet nagyon szerettem, a dal pedig kimondottan fülbemászó.


Led Zeppelin: Good times bed times
Nem tudom miért, de ha sétálok, mindig ezt hallgatom. 

Ennyi lett volna az én kis ajánlóm. Szerintem nem sok újat mutattam nektek, mivel nem nagyon vagyok képben a frissen kijött dalokkal.

Tetszettek a számok? Nektek milyen a zenei ízlésetek? Írjátok meg kommentben!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!