Ugrás a fő tartalomra

Zeneajánló 2.

Sziasztok!

Az előző soványka zenés posztom után most egy kicsit hosszabbal készülök, a teríték viszont így sem lesz túl változatos. Sajnos az ismereteim nem túl szerteágazóak ezen a téren, és a műfajt sem tudom megnevezni, ehhez mondhatni rettentően hülye vagyok.


Green Day: Basket Case
Elég nagy Green Day rajongó vagyok, szinte kivétel nélkül minden számukat imádom.
A Basket Case-t az SZJG-ből ismertem meg, tulajdonképpen ezzel a számmal kezdődött a rajongásom.


Imagine Dragons: Roots
Az Imagine Dragonst nemrég ismertem meg a Radioactive című számuknak köszönhetően. Azóta rengeteget hallgatom őket. 


Artic Monkeys: Do I wanna know
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, nem vagyok egy különösen nagy rajongója a bandának (bár szeretem őket), valahogy csak rábukkantam erre a számra. (Mégis tudtam mit írni hozzá)


Fifth Harmony: Worth it
Igen, ez egy kicsit kilóg a sorból, de valljuk be, fülbemászó a dallama, és ahogy a Hotel Transylvania 2-ben mondják: ezt a számot mindenki szereti (csak én nem, de ha belemegy egyszer az ember fejébe...)


Grease: You're the one what I want
Sajnos még nem láttam a Grease-t színházban, de tervezem, ugyanis a filmet nagyon szerettem, a dal pedig kimondottan fülbemászó.


Led Zeppelin: Good times bed times
Nem tudom miért, de ha sétálok, mindig ezt hallgatom. 

Ennyi lett volna az én kis ajánlóm. Szerintem nem sok újat mutattam nektek, mivel nem nagyon vagyok képben a frissen kijött dalokkal.

Tetszettek a számok? Nektek milyen a zenei ízlésetek? Írjátok meg kommentben!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h