Ugrás a fő tartalomra

Zeneajánló 2.

Sziasztok!

Az előző soványka zenés posztom után most egy kicsit hosszabbal készülök, a teríték viszont így sem lesz túl változatos. Sajnos az ismereteim nem túl szerteágazóak ezen a téren, és a műfajt sem tudom megnevezni, ehhez mondhatni rettentően hülye vagyok.


Green Day: Basket Case
Elég nagy Green Day rajongó vagyok, szinte kivétel nélkül minden számukat imádom.
A Basket Case-t az SZJG-ből ismertem meg, tulajdonképpen ezzel a számmal kezdődött a rajongásom.


Imagine Dragons: Roots
Az Imagine Dragonst nemrég ismertem meg a Radioactive című számuknak köszönhetően. Azóta rengeteget hallgatom őket. 


Artic Monkeys: Do I wanna know
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, nem vagyok egy különösen nagy rajongója a bandának (bár szeretem őket), valahogy csak rábukkantam erre a számra. (Mégis tudtam mit írni hozzá)


Fifth Harmony: Worth it
Igen, ez egy kicsit kilóg a sorból, de valljuk be, fülbemászó a dallama, és ahogy a Hotel Transylvania 2-ben mondják: ezt a számot mindenki szereti (csak én nem, de ha belemegy egyszer az ember fejébe...)


Grease: You're the one what I want
Sajnos még nem láttam a Grease-t színházban, de tervezem, ugyanis a filmet nagyon szerettem, a dal pedig kimondottan fülbemászó.


Led Zeppelin: Good times bed times
Nem tudom miért, de ha sétálok, mindig ezt hallgatom. 

Ennyi lett volna az én kis ajánlóm. Szerintem nem sok újat mutattam nektek, mivel nem nagyon vagyok képben a frissen kijött dalokkal.

Tetszettek a számok? Nektek milyen a zenei ízlésetek? Írjátok meg kommentben!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st