Ugrás a fő tartalomra

Koalák

Sziasztok!

A múltkori baglyos bejegyzésem után, most a koalák ihlettek meg. A koala szintén a kedvenc állataim közé tartozik, de igazán csak az Agymenők óta szeretem. Azóta már van plüssállatom, hűtőmágnesem, minifigurám... Pandából bezzeg már egy egész múzeumot összehozhattam volna. (Ha engem kérdeztek, a pandákat messze túlértékelik. Jó, hogy figyelmet kapnak, hiszen védettek, kevés van belőlük, meg egyébként is aranyosak, de szerintem nem érdemelnek meg ekkora népszerűséget.)


Most mondjátok, hogy nem aranyosak!

Egyből egy kis Agymenők, nem is én lennék, ha ezt nem tenném bele.

Kéne :)

"Mesélj még!"

"Nem tudok visszavágni, de nesze, nézd a nyelvem"

"Már megint hétfő van"

"Mi az, hogy kettes?"

"Na, adja meg a hármast! Csak két pont vagy három"

"Végre itthon"

"Mit mondtál?"

Sheldon és Penny

Mintha a macskámat látnám...


Tuti, hogy beállították ezt a képet
Szerintem így is, úgy is nagyon aranyosak

És kábé bárhogyan el tudnak aludni

Így néz ki az egyik osztálytársam, amikor kajáért kuncsorog


Ti szeretitek a koalákat? Mit gondoltok a pandákról? Tetszettek a képek? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.