Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 95. pont

Sziasztok!

Lassan, de biztosan haladunk az Agymenők listával, már a 95. pontnál járunk! (Ez nagy eredménynek tűnik, kár, hogy visszafelé megyünk, így tulajdonképpen ez még csak az ötödik része ennek a bejegyzés-sorozatnak.) 


95. A második szalagavató

Mivel a csapat legtöbb tagja nem ment el a saját szalagavatójára, vagy éppen nem érezte úgy magát, ahogy kellett volna, így úgy döntenek, hogy megismétlik. Most már mindenkinek van párja, így egy zártkörű, tetőtéri bált szerveznek. Ez a rész majdnem annyira jó, mint a vonatos valentin-napi, ez is mérföldkő Sheldonék kapcsolatában. 

"Ooooh!"Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.

Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója 1-2.

Sziasztok!

A bejegyzések megírása mindig hosszú folyamat, ezt mindenki tudja. Még egy egyszerű, átlagos cikket is ki kell(ene) dolgozni, megszerkeszteni, átnézni és kijavítani, nemhogy egy nagyobb lélegzetvételű, nehéz posztot, egy olyat, mint amilyen ez is lesz. Hetek óta próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy végre letudhassam ezt a kritikát is, de csak most jutottam odáig, hogy le is írjam őket. Remélem, hogy teljesen érthető, megfelelő mértékben határozott és őszinte leszek majd.  Kezdjük hát bele a rettegett Egy ikerpár titkos naplója című könyvsorozat első két részének remélhetőleg átfogó kritikájába!