Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 95. pont

Sziasztok!

Lassan, de biztosan haladunk az Agymenők listával, már a 95. pontnál járunk! (Ez nagy eredménynek tűnik, kár, hogy visszafelé megyünk, így tulajdonképpen ez még csak az ötödik része ennek a bejegyzés-sorozatnak.) 


95. A második szalagavató

Mivel a csapat legtöbb tagja nem ment el a saját szalagavatójára, vagy éppen nem érezte úgy magát, ahogy kellett volna, így úgy döntenek, hogy megismétlik. Most már mindenkinek van párja, így egy zártkörű, tetőtéri bált szerveznek. Ez a rész majdnem annyira jó, mint a vonatos valentin-napi, ez is mérföldkő Sheldonék kapcsolatában. 

"Ooooh!"Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h