Ugrás a fő tartalomra

OFF bejegyzés vagy mi

Sziasztok!

Hol volt, hol nem volt egyszer egy kezdő, ám félén bloggerina, aki csak távolról szemlélte az interneten szövődő kapcsolatokat és az egyre inkább vonzó közösség kialakulását. Vágyakozva leste a vidám kommenteket és lájkokat, az interjúkat és a kritikát, egészen addig, amíg meg nem látott egy posztot, egy ajánlatot, amelyre nem lehetett nemet mondani. 


Igen, én az aszociális blogger, az, aki még a barátaival is csak vonakodva mozdul ki, az, aki öt perc után legszívesebben hazarohanna még a sarki boltból is, megkockáztattam egy ilyen merész vállalkozást. Csatlakoztam ehhez a hm... projekthez, de - mint általában - most is csak passzív szemlélőként vagyok jelen. Oké, nektek bevallom. Valójában már most kifordultam önmagamból, és kommenteltem párszor, lájkoltam, tehát életjelet adtam magamról. Köszönöm, tapsot nem kérek. 

Na mármost, remélem, hogy ezen a bloggertalin sikerül majd megismerkednem egy-két "híres" bloggerinával, és hogy nem fogok nagyon kilógni a sorból. Érdekes programnak ígérkezik, szóval semmiképpen sem szeretném kihagyni, úgyhogy... a végén még új emberekkel fogok megismerkedni. (A legrosszabb rémálmom...) 

Tulajdonképpen csak ennyiről szerettelek volna tájékoztatni titeket, szóval... Sajnos ez a bejegyzés kérdés és tartalom nélküli, úgyhogy nem is szaporítanám tovább a szót. Kellemes szerda délután meg csütörtök délelőttöt, pimaszul vigyorogva jelentem, hogy az én első órám holnap elmarad (kémia), szóval alhatok. Remélem nektek is hasonlóan szerencsésen alakulnak a dolgaitok, sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h