Ugrás a fő tartalomra

OFF bejegyzés vagy mi

Sziasztok!

Hol volt, hol nem volt egyszer egy kezdő, ám félén bloggerina, aki csak távolról szemlélte az interneten szövődő kapcsolatokat és az egyre inkább vonzó közösség kialakulását. Vágyakozva leste a vidám kommenteket és lájkokat, az interjúkat és a kritikát, egészen addig, amíg meg nem látott egy posztot, egy ajánlatot, amelyre nem lehetett nemet mondani. 


Igen, én az aszociális blogger, az, aki még a barátaival is csak vonakodva mozdul ki, az, aki öt perc után legszívesebben hazarohanna még a sarki boltból is, megkockáztattam egy ilyen merész vállalkozást. Csatlakoztam ehhez a hm... projekthez, de - mint általában - most is csak passzív szemlélőként vagyok jelen. Oké, nektek bevallom. Valójában már most kifordultam önmagamból, és kommenteltem párszor, lájkoltam, tehát életjelet adtam magamról. Köszönöm, tapsot nem kérek. 

Na mármost, remélem, hogy ezen a bloggertalin sikerül majd megismerkednem egy-két "híres" bloggerinával, és hogy nem fogok nagyon kilógni a sorból. Érdekes programnak ígérkezik, szóval semmiképpen sem szeretném kihagyni, úgyhogy... a végén még új emberekkel fogok megismerkedni. (A legrosszabb rémálmom...) 

Tulajdonképpen csak ennyiről szerettelek volna tájékoztatni titeket, szóval... Sajnos ez a bejegyzés kérdés és tartalom nélküli, úgyhogy nem is szaporítanám tovább a szót. Kellemes szerda délután meg csütörtök délelőttöt, pimaszul vigyorogva jelentem, hogy az én első órám holnap elmarad (kémia), szóval alhatok. Remélem nektek is hasonlóan szerencsésen alakulnak a dolgaitok, sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st