Ugrás a fő tartalomra

OFF bejegyzés vagy mi

Sziasztok!

Hol volt, hol nem volt egyszer egy kezdő, ám félén bloggerina, aki csak távolról szemlélte az interneten szövődő kapcsolatokat és az egyre inkább vonzó közösség kialakulását. Vágyakozva leste a vidám kommenteket és lájkokat, az interjúkat és a kritikát, egészen addig, amíg meg nem látott egy posztot, egy ajánlatot, amelyre nem lehetett nemet mondani. 


Igen, én az aszociális blogger, az, aki még a barátaival is csak vonakodva mozdul ki, az, aki öt perc után legszívesebben hazarohanna még a sarki boltból is, megkockáztattam egy ilyen merész vállalkozást. Csatlakoztam ehhez a hm... projekthez, de - mint általában - most is csak passzív szemlélőként vagyok jelen. Oké, nektek bevallom. Valójában már most kifordultam önmagamból, és kommenteltem párszor, lájkoltam, tehát életjelet adtam magamról. Köszönöm, tapsot nem kérek. 

Na mármost, remélem, hogy ezen a bloggertalin sikerül majd megismerkednem egy-két "híres" bloggerinával, és hogy nem fogok nagyon kilógni a sorból. Érdekes programnak ígérkezik, szóval semmiképpen sem szeretném kihagyni, úgyhogy... a végén még új emberekkel fogok megismerkedni. (A legrosszabb rémálmom...) 

Tulajdonképpen csak ennyiről szerettelek volna tájékoztatni titeket, szóval... Sajnos ez a bejegyzés kérdés és tartalom nélküli, úgyhogy nem is szaporítanám tovább a szót. Kellemes szerda délután meg csütörtök délelőttöt, pimaszul vigyorogva jelentem, hogy az én első órám holnap elmarad (kémia), szóval alhatok. Remélem nektek is hasonlóan szerencsésen alakulnak a dolgaitok, sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.