Ugrás a fő tartalomra

Közvélemény-kutatás #2 Honnan szerzed be a könyveket?

Sziasztok!

Igen, úgy tűnik, hogy ezek a szavazásos dolgok nem túl népszerűek a blogon, ennek ellenére úgy gondolom, érdekesek, és remélem senkit nem zavar, hogy ettől függetlenül még teszek fel egy-két kérdést. A mostani közvélemény-kutatás eredményei:


Honnan szerzed be a könyveket?

 A szavazás ideje: 2016. 07. 17. és 2016. 07. 24. között
Szavazók száma: 4
Lehetséges válaszok:

1. Könyvesboltból veszem - 1 szavazat (25%)
2. Online rendelek - 0 szavazat
3. Antikváriumban vásárolok - 0 szavazat
4. Könyvtárból kölcsönzök - 3 szavazat (75%)
5. Ismerősömtől/barátaimtól kérek kölcsön - 0 szavazat

Köszönöm a válaszaitokat! Ti hogyan válaszolnátok a kérdésre? Írjátok meg kommentben!


Megjegyzések

 1. Én leginkább a könyvesboltokban szoktam megvenni a könyveket, de volt már rá alkalom, hogy a könyvtárból/barátoktól kértem kölcsön. Sőt még egyszer (amikor eljutottam egy antikváriumba), akkor találtam ott egy könyvet, ami nekem nagyon tetszett, és olcsón is megszereztem persze. (: Online nem igen szoktam rendelni, én bemegyek hozzájuk, és a kezembe fogom. ^^

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Köszönöm a kommentedet :) Én speciel a felsoroltak közül mindegyiket alkalmazom. Mondjuk rendelni én sem szeretek annyira, egyrészt, mert csak nem teljes valójában láthatom a könyveket, másrészt pedig nekem kicsit túl sok a macera vele (főleg, hogy a környéken akadnak problémák a megbízhatatlan postásokkal...) Az antikváriumokat azért szeretem elsősorban, mert olcsóbbak, mint a könyvesboltok, meg valahogy a hangulatuk is olyan kellemes. Na meg a régi, megsárgult könyvek miatt is :)

  VálaszTörlés
 3. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet :) Én inkább a kunyizók közé tartozom, bár szívesen adok kölcsön is, csak nem kérnek :)

   Törlés
 4. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket

  VálaszTörlés
 5. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket.

  VálaszTörlés
 6. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Gyilkosság az Orient Expresszen 2017

Sziasztok!A Gyilkosság az Orient Expresszen 2017-es feldolgozása igazán különleges: a fantasztikus látványvilág és a fantáziadús akciójelenetek mellé kiváló színészi játékot és feszült cselekményvezetést kapuk. A rendhagyó kameramozgásnak köszönhetően a néző úgy érezheti, maga is egy potenciális gyilkosokkal teli vonaton utazik. A Gyilkosság az Orient Expresszen tehát egy izgalmas, fordulatokkal teli, zseniális mű teljesen kiforgatott feldolgozása. Hogy miért? Olvasd tovább, és rögtön megtudod!

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.