Ugrás a fő tartalomra

Közvélemény-kutatás #2 Honnan szerzed be a könyveket?

Sziasztok!

Igen, úgy tűnik, hogy ezek a szavazásos dolgok nem túl népszerűek a blogon, ennek ellenére úgy gondolom, érdekesek, és remélem senkit nem zavar, hogy ettől függetlenül még teszek fel egy-két kérdést. A mostani közvélemény-kutatás eredményei:


Honnan szerzed be a könyveket?

 A szavazás ideje: 2016. 07. 17. és 2016. 07. 24. között
Szavazók száma: 4
Lehetséges válaszok:

1. Könyvesboltból veszem - 1 szavazat (25%)
2. Online rendelek - 0 szavazat
3. Antikváriumban vásárolok - 0 szavazat
4. Könyvtárból kölcsönzök - 3 szavazat (75%)
5. Ismerősömtől/barátaimtól kérek kölcsön - 0 szavazat

Köszönöm a válaszaitokat! Ti hogyan válaszolnátok a kérdésre? Írjátok meg kommentben!


Megjegyzések

 1. Én leginkább a könyvesboltokban szoktam megvenni a könyveket, de volt már rá alkalom, hogy a könyvtárból/barátoktól kértem kölcsön. Sőt még egyszer (amikor eljutottam egy antikváriumba), akkor találtam ott egy könyvet, ami nekem nagyon tetszett, és olcsón is megszereztem persze. (: Online nem igen szoktam rendelni, én bemegyek hozzájuk, és a kezembe fogom. ^^

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Köszönöm a kommentedet :) Én speciel a felsoroltak közül mindegyiket alkalmazom. Mondjuk rendelni én sem szeretek annyira, egyrészt, mert csak nem teljes valójában láthatom a könyveket, másrészt pedig nekem kicsit túl sok a macera vele (főleg, hogy a környéken akadnak problémák a megbízhatatlan postásokkal...) Az antikváriumokat azért szeretem elsősorban, mert olcsóbbak, mint a könyvesboltok, meg valahogy a hangulatuk is olyan kellemes. Na meg a régi, megsárgult könyvek miatt is :)

  VálaszTörlés
 3. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet :) Én inkább a kunyizók közé tartozom, bár szívesen adok kölcsön is, csak nem kérnek :)

   Törlés
 4. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket

  VálaszTörlés
 5. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket.

  VálaszTörlés
 6. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st