Ugrás a fő tartalomra

Közvélemény-kutatás #2 Honnan szerzed be a könyveket?

Sziasztok!

Igen, úgy tűnik, hogy ezek a szavazásos dolgok nem túl népszerűek a blogon, ennek ellenére úgy gondolom, érdekesek, és remélem senkit nem zavar, hogy ettől függetlenül még teszek fel egy-két kérdést. A mostani közvélemény-kutatás eredményei:


Honnan szerzed be a könyveket?

 A szavazás ideje: 2016. 07. 17. és 2016. 07. 24. között
Szavazók száma: 4
Lehetséges válaszok:

1. Könyvesboltból veszem - 1 szavazat (25%)
2. Online rendelek - 0 szavazat
3. Antikváriumban vásárolok - 0 szavazat
4. Könyvtárból kölcsönzök - 3 szavazat (75%)
5. Ismerősömtől/barátaimtól kérek kölcsön - 0 szavazat

Köszönöm a válaszaitokat! Ti hogyan válaszolnátok a kérdésre? Írjátok meg kommentben!


Megjegyzések

 1. Én leginkább a könyvesboltokban szoktam megvenni a könyveket, de volt már rá alkalom, hogy a könyvtárból/barátoktól kértem kölcsön. Sőt még egyszer (amikor eljutottam egy antikváriumba), akkor találtam ott egy könyvet, ami nekem nagyon tetszett, és olcsón is megszereztem persze. (: Online nem igen szoktam rendelni, én bemegyek hozzájuk, és a kezembe fogom. ^^

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Köszönöm a kommentedet :) Én speciel a felsoroltak közül mindegyiket alkalmazom. Mondjuk rendelni én sem szeretek annyira, egyrészt, mert csak nem teljes valójában láthatom a könyveket, másrészt pedig nekem kicsit túl sok a macera vele (főleg, hogy a környéken akadnak problémák a megbízhatatlan postásokkal...) Az antikváriumokat azért szeretem elsősorban, mert olcsóbbak, mint a könyvesboltok, meg valahogy a hangulatuk is olyan kellemes. Na meg a régi, megsárgult könyvek miatt is :)

  VálaszTörlés
 3. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet :) Én inkább a kunyizók közé tartozom, bár szívesen adok kölcsön is, csak nem kérnek :)

   Törlés
 4. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket

  VálaszTörlés
 5. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket.

  VálaszTörlés
 6. Inkább rendelni szoktam vagy kapni a könyveket(jutalomként is) de volt már olyanra is példa amikor az barátaimtól kértem de leginkább ők kunyiznak tőlem könyveket.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.