Ugrás a fő tartalomra

Mayim Bialik

Sziasztok!

Amióta az Agymenőkben feltűnt, élénken érdeklődöm Mayim személye iránt. Ennek ellenére nem sokat tudtam meg róla, így kutakodni kezdtem. Tekintve, hogy mennyire szeretek a megszerzett információkról fecsegni, úgy döntöttem, hogy írok is róla néhány sort, hátha titeket is érdekel.

Egy-két információ

1975 decemberében született San Diegoban. Szülei zsidó származásúak, felmenői Kelet-Európából vándoroltak Amerikába. Neurobiológiából szerzett Ph.D.-t a lakóhelyéhez közeli UCLA-ban, de a Yale-re vagy a Harvardra is mehetett volna.  2003-ban férjhez ment Michael Stone-hoz, akitől később két fia született, majd 2012-ben úgy döntöttek, hogy elválnak. Jelenleg a sikeres Agymenők című sorozatban alakítja a szintén neurobiológiával foglalkozó Amy szerepét, ezenkívül rendszeresen ír a Kveller.com című weboldalra különböző vallási, politikai témákról.Szerepei

Pumpkinhead: A bosszú démona
A szépség és a szörnyeteg
The Facts of Life
MacGyver
Blossom
Semmi pánik
Félig üres
Hetedik mennyország
The Secret Life of the American Teenager
Agymenők

Képek:


Megjegyzések

 1. Ehhez pluszban hozzá tenném hogy nagyszülei közt van magyar is :) valamint szinkron színész is volt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a hozzászólásodat! :) Igen, az előbbiről nemrég szereztem én is tudomást, de akkor már nem volt mit tenni, közzétettem, reklámoztam, szóval már nem javítottam bele. Az utóbbi viszont valahogy elkerülte a figyelmemet. Mindenesetre köszönöm a kiegészítést! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Gyilkosság az Orient Expresszen 2017

Sziasztok!A Gyilkosság az Orient Expresszen 2017-es feldolgozása igazán különleges: a fantasztikus látványvilág és a fantáziadús akciójelenetek mellé kiváló színészi játékot és feszült cselekményvezetést kapuk. A rendhagyó kameramozgásnak köszönhetően a néző úgy érezheti, maga is egy potenciális gyilkosokkal teli vonaton utazik. A Gyilkosság az Orient Expresszen tehát egy izgalmas, fordulatokkal teli, zseniális mű teljesen kiforgatott feldolgozása. Hogy miért? Olvasd tovább, és rögtön megtudod!

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.