Ugrás a fő tartalomra

Mayim Bialik

Sziasztok!

Amióta az Agymenőkben feltűnt, élénken érdeklődöm Mayim személye iránt. Ennek ellenére nem sokat tudtam meg róla, így kutakodni kezdtem. Tekintve, hogy mennyire szeretek a megszerzett információkról fecsegni, úgy döntöttem, hogy írok is róla néhány sort, hátha titeket is érdekel.

Egy-két információ

1975 decemberében született San Diegoban. Szülei zsidó származásúak, felmenői Kelet-Európából vándoroltak Amerikába. Neurobiológiából szerzett Ph.D.-t a lakóhelyéhez közeli UCLA-ban, de a Yale-re vagy a Harvardra is mehetett volna.  2003-ban férjhez ment Michael Stone-hoz, akitől később két fia született, majd 2012-ben úgy döntöttek, hogy elválnak. Jelenleg a sikeres Agymenők című sorozatban alakítja a szintén neurobiológiával foglalkozó Amy szerepét, ezenkívül rendszeresen ír a Kveller.com című weboldalra különböző vallási, politikai témákról.Szerepei

Pumpkinhead: A bosszú démona
A szépség és a szörnyeteg
The Facts of Life
MacGyver
Blossom
Semmi pánik
Félig üres
Hetedik mennyország
The Secret Life of the American Teenager
Agymenők

Képek:


Megjegyzések

 1. Ehhez pluszban hozzá tenném hogy nagyszülei közt van magyar is :) valamint szinkron színész is volt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a hozzászólásodat! :) Igen, az előbbiről nemrég szereztem én is tudomást, de akkor már nem volt mit tenni, közzétettem, reklámoztam, szóval már nem javítottam bele. Az utóbbi viszont valahogy elkerülte a figyelmemet. Mindenesetre köszönöm a kiegészítést! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.