Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 91. pont

Sziasztok!


91. „Ennyit fizetni egyetlen színért?”


Az első évadokban láthatjuk, hogy Sheldon nem egy divatdiktátor. Az öltönyei csíkosak, a nadrágjai kockásak, és kedveli az össze nem passzoló színeket. Amikor Penny vásárolni viszi, megpróbálja jó ízlésre nevelni, de Dr. Cooper bizony fennakad azon, hogy egy egyszínű öltönyért annyit kelljen fizetni, amennyit. Nem mintha nem lenne elég pénze.


Megjegyzések

 1. Imádom az Agymenőket *W* A dokik után a kedvenc a sorozatom :D ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet! :) A dokikat nem ismerem, de érdekesnek hangzik :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.

Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója 1-2.

Sziasztok!

A bejegyzések megírása mindig hosszú folyamat, ezt mindenki tudja. Még egy egyszerű, átlagos cikket is ki kell(ene) dolgozni, megszerkeszteni, átnézni és kijavítani, nemhogy egy nagyobb lélegzetvételű, nehéz posztot, egy olyat, mint amilyen ez is lesz. Hetek óta próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy végre letudhassam ezt a kritikát is, de csak most jutottam odáig, hogy le is írjam őket. Remélem, hogy teljesen érthető, megfelelő mértékben határozott és őszinte leszek majd.  Kezdjük hát bele a rettegett Egy ikerpár titkos naplója című könyvsorozat első két részének remélhetőleg átfogó kritikájába!