Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 91. pont

Sziasztok!


91. „Ennyit fizetni egyetlen színért?”


Az első évadokban láthatjuk, hogy Sheldon nem egy divatdiktátor. Az öltönyei csíkosak, a nadrágjai kockásak, és kedveli az össze nem passzoló színeket. Amikor Penny vásárolni viszi, megpróbálja jó ízlésre nevelni, de Dr. Cooper bizony fennakad azon, hogy egy egyszínű öltönyért annyit kelljen fizetni, amennyit. Nem mintha nem lenne elég pénze.


Megjegyzések

 1. Imádom az Agymenőket *W* A dokik után a kedvenc a sorozatom :D ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet! :) A dokikat nem ismerem, de érdekesnek hangzik :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h