Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 91. pont

Sziasztok!


91. „Ennyit fizetni egyetlen színért?”


Az első évadokban láthatjuk, hogy Sheldon nem egy divatdiktátor. Az öltönyei csíkosak, a nadrágjai kockásak, és kedveli az össze nem passzoló színeket. Amikor Penny vásárolni viszi, megpróbálja jó ízlésre nevelni, de Dr. Cooper bizony fennakad azon, hogy egy egyszínű öltönyért annyit kelljen fizetni, amennyit. Nem mintha nem lenne elég pénze.


Megjegyzések

 1. Imádom az Agymenőket *W* A dokik után a kedvenc a sorozatom :D ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet! :) A dokikat nem ismerem, de érdekesnek hangzik :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.