Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 92. pont

Sziasztok!

Kicsit megint elhanyagoltam az Agymenők-listát, így úgy döntöttem, hogy megint megörvendeztetlek titeket egy ponttal. A helyzet az, hogy engem nagyon mulattatnak az ilyen játékok, bár ritkán van részem bennük, hiszen utálom az autókat, rosszul leszek minden mozgójárműben, meg egyébként sem szoktam velük utazni.


92. Az autós játékok


Sheldon megtiltja, hogy abban a kocsiban, ahol ő is utazik, zenét hallgassanak, de ő sem teljesen szőrösszívű, nem tiltja el a barátait minden szórakozástól. Különböző, tudományos ismeretet igénybe vevő játékokat engedélyez, amelyek többségét ő nyeri.

 

Nektek van valamilyen utazási betegségetek? Ha hosszabb utat tesztek meg, ti mit szoktatok csinálni a kocsiban? Játszanátok Sheldonnel? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.

Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója 1-2.

Sziasztok!

A bejegyzések megírása mindig hosszú folyamat, ezt mindenki tudja. Még egy egyszerű, átlagos cikket is ki kell(ene) dolgozni, megszerkeszteni, átnézni és kijavítani, nemhogy egy nagyobb lélegzetvételű, nehéz posztot, egy olyat, mint amilyen ez is lesz. Hetek óta próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy végre letudhassam ezt a kritikát is, de csak most jutottam odáig, hogy le is írjam őket. Remélem, hogy teljesen érthető, megfelelő mértékben határozott és őszinte leszek majd.  Kezdjük hát bele a rettegett Egy ikerpár titkos naplója című könyvsorozat első két részének remélhetőleg átfogó kritikájába!