Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 92. pont

Sziasztok!

Kicsit megint elhanyagoltam az Agymenők-listát, így úgy döntöttem, hogy megint megörvendeztetlek titeket egy ponttal. A helyzet az, hogy engem nagyon mulattatnak az ilyen játékok, bár ritkán van részem bennük, hiszen utálom az autókat, rosszul leszek minden mozgójárműben, meg egyébként sem szoktam velük utazni.


92. Az autós játékok


Sheldon megtiltja, hogy abban a kocsiban, ahol ő is utazik, zenét hallgassanak, de ő sem teljesen szőrösszívű, nem tiltja el a barátait minden szórakozástól. Különböző, tudományos ismeretet igénybe vevő játékokat engedélyez, amelyek többségét ő nyeri.

 

Nektek van valamilyen utazási betegségetek? Ha hosszabb utat tesztek meg, ti mit szoktatok csinálni a kocsiban? Játszanátok Sheldonnel? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st