Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 92. pont

Sziasztok!

Kicsit megint elhanyagoltam az Agymenők-listát, így úgy döntöttem, hogy megint megörvendeztetlek titeket egy ponttal. A helyzet az, hogy engem nagyon mulattatnak az ilyen játékok, bár ritkán van részem bennük, hiszen utálom az autókat, rosszul leszek minden mozgójárműben, meg egyébként sem szoktam velük utazni.


92. Az autós játékok


Sheldon megtiltja, hogy abban a kocsiban, ahol ő is utazik, zenét hallgassanak, de ő sem teljesen szőrösszívű, nem tiltja el a barátait minden szórakozástól. Különböző, tudományos ismeretet igénybe vevő játékokat engedélyez, amelyek többségét ő nyeri.

 

Nektek van valamilyen utazási betegségetek? Ha hosszabb utat tesztek meg, ti mit szoktatok csinálni a kocsiban? Játszanátok Sheldonnel? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h