Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 92. pont

Sziasztok!

Kicsit megint elhanyagoltam az Agymenők-listát, így úgy döntöttem, hogy megint megörvendeztetlek titeket egy ponttal. A helyzet az, hogy engem nagyon mulattatnak az ilyen játékok, bár ritkán van részem bennük, hiszen utálom az autókat, rosszul leszek minden mozgójárműben, meg egyébként sem szoktam velük utazni.


92. Az autós játékok


Sheldon megtiltja, hogy abban a kocsiban, ahol ő is utazik, zenét hallgassanak, de ő sem teljesen szőrösszívű, nem tiltja el a barátait minden szórakozástól. Különböző, tudományos ismeretet igénybe vevő játékokat engedélyez, amelyek többségét ő nyeri.

 

Nektek van valamilyen utazási betegségetek? Ha hosszabb utat tesztek meg, ti mit szoktatok csinálni a kocsiban? Játszanátok Sheldonnel? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.