Ugrás a fő tartalomra

Sherlock 4. évad: TRAILER!

Sziasztok!

Tegnap este félig-meddig alvásra készen vártam, hogy elkezdődjön a Sherlock (mi más?) - ami egyébként az RTL+-on megy, jelenleg a 3. évad 2. része fog következni (igen, az esküvő), szóval ha érdekel valakit, akkor vasárnaponként 22:45-kor kezdődik -, és megtagadva könyvmoly elveimet a hátramaradó időt facebookozással töltöttem ki. Unottan görgettem lefelé a rengeteg Cumberbatch, Dr. Strange kép és blogos bejegyzések között, mikor felbukkant a trailer. Azt hittem, kiugrik a szívem a helyéből. 


Egyszerre lettem tőle izgatott és szomorú is, mivel még így is van fél év az új évadig, ami akkor is, ha ennek ellenkezőjével nyugtatjuk magunkat, nagyon hosszú idő. Ezenkívül felröppentek olyan hírek is, hogy esetleg ez lesz az utolsó évad, Mark Gatiss meg még poénkodott is, hogy hát igen, nem lesz ötödik, de hatodik igen... A BBC-nek sajátos humora van. 

Egyébként, a Baker Street-i állapotok nem tűnnek valami bizalomgerjesztőnek, és a rémhírek miatt tényleg nagyon beparáztam, hiszen elég végignézni a trailert, és máris látja az ember, eléggé apokaliptikus... Bár a trailerek többsége annak hat, ezzel próbálom vigasztalni magamat.

Nektek hogy tetszik a trailer? Várjátok már? Mit gondoltok, mi újság Moriarty-val? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

 1. Hát, az én figyelmemet felkeltette. Érdekesen hangzik a negyedik évad is. Úgy látom sok új izgalmat kaphatunk benne. (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet! Engem is eléggé felcsigázott, úgyhogy már tűkön ülve várom a 2017-et :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!