Ugrás a fő tartalomra

Sherlock 4. évad: TRAILER!

Sziasztok!

Tegnap este félig-meddig alvásra készen vártam, hogy elkezdődjön a Sherlock (mi más?) - ami egyébként az RTL+-on megy, jelenleg a 3. évad 2. része fog következni (igen, az esküvő), szóval ha érdekel valakit, akkor vasárnaponként 22:45-kor kezdődik -, és megtagadva könyvmoly elveimet a hátramaradó időt facebookozással töltöttem ki. Unottan görgettem lefelé a rengeteg Cumberbatch, Dr. Strange kép és blogos bejegyzések között, mikor felbukkant a trailer. Azt hittem, kiugrik a szívem a helyéből. 


Egyszerre lettem tőle izgatott és szomorú is, mivel még így is van fél év az új évadig, ami akkor is, ha ennek ellenkezőjével nyugtatjuk magunkat, nagyon hosszú idő. Ezenkívül felröppentek olyan hírek is, hogy esetleg ez lesz az utolsó évad, Mark Gatiss meg még poénkodott is, hogy hát igen, nem lesz ötödik, de hatodik igen... A BBC-nek sajátos humora van. 

Egyébként, a Baker Street-i állapotok nem tűnnek valami bizalomgerjesztőnek, és a rémhírek miatt tényleg nagyon beparáztam, hiszen elég végignézni a trailert, és máris látja az ember, eléggé apokaliptikus... Bár a trailerek többsége annak hat, ezzel próbálom vigasztalni magamat.

Nektek hogy tetszik a trailer? Várjátok már? Mit gondoltok, mi újság Moriarty-val? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

 1. Hát, az én figyelmemet felkeltette. Érdekesen hangzik a negyedik évad is. Úgy látom sok új izgalmat kaphatunk benne. (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet! Engem is eléggé felcsigázott, úgyhogy már tűkön ülve várom a 2017-et :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st