Ugrás a fő tartalomra

Sherlock 4. évad: TRAILER!

Sziasztok!

Tegnap este félig-meddig alvásra készen vártam, hogy elkezdődjön a Sherlock (mi más?) - ami egyébként az RTL+-on megy, jelenleg a 3. évad 2. része fog következni (igen, az esküvő), szóval ha érdekel valakit, akkor vasárnaponként 22:45-kor kezdődik -, és megtagadva könyvmoly elveimet a hátramaradó időt facebookozással töltöttem ki. Unottan görgettem lefelé a rengeteg Cumberbatch, Dr. Strange kép és blogos bejegyzések között, mikor felbukkant a trailer. Azt hittem, kiugrik a szívem a helyéből. 


Egyszerre lettem tőle izgatott és szomorú is, mivel még így is van fél év az új évadig, ami akkor is, ha ennek ellenkezőjével nyugtatjuk magunkat, nagyon hosszú idő. Ezenkívül felröppentek olyan hírek is, hogy esetleg ez lesz az utolsó évad, Mark Gatiss meg még poénkodott is, hogy hát igen, nem lesz ötödik, de hatodik igen... A BBC-nek sajátos humora van. 

Egyébként, a Baker Street-i állapotok nem tűnnek valami bizalomgerjesztőnek, és a rémhírek miatt tényleg nagyon beparáztam, hiszen elég végignézni a trailert, és máris látja az ember, eléggé apokaliptikus... Bár a trailerek többsége annak hat, ezzel próbálom vigasztalni magamat.

Nektek hogy tetszik a trailer? Várjátok már? Mit gondoltok, mi újság Moriarty-val? Írjátok meg kommentben!

Megjegyzések

 1. Hát, az én figyelmemet felkeltette. Érdekesen hangzik a negyedik évad is. Úgy látom sok új izgalmat kaphatunk benne. (:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kommentedet! Engem is eléggé felcsigázott, úgyhogy már tűkön ülve várom a 2017-et :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.