Ugrás a fő tartalomra

10 aranyköpés

Sziasztok!

Így a nyár végére egészen nosztalgikus hangulatba jöttem, tekintve, hogy most már minden nagy áruházlánc az iskolakezdési akciókat hirdeti, szóval gondoltam hozok nektek egy személyesebb, de számotokra is élvezetes bejegyzést. A következő párbeszédek, mondatok az általános iskolás, illetve a gimnáziumi osztályomban hangzottak el. Jó szórakozást!

- Tudsz te egyáltalán valamit fizikából?

- A kovalens kötést.

- Hú, hát igen, ez az osztály evidens része.
(Eltelt pár másodperc, mire rájöttünk, hogy arra gondolt, hogy eminens.)

- I Gyuri.
(Ötös angolos)

Kérdés: Mi a feltétele az alábbi jelenségeknek: úszás, lebegés, elmerülés.
Válasz: víz

- A zongorához kell hittan?

- Ady Endre híres verses kötete a Véres versek.

- Apja, Petőfi Sándor híres költész volt.

- A metró először Angliában és Pesten volt. Pesten azóta is épül.

- Rosszul látok, vagy a szemem romlott el?

- Azt hiszem, lenyeltem a hallásom. 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.