Ugrás a fő tartalomra

Inspiráló képek 5.

Sziasztok!
Ezúttal egy kicsit nyugisabb poszttal érkeztem, gondolván, hogy egy kis inspiráció sosem árt. Görgess lejjebb, és érezd a lelkeden átsuhanó ihletet. (És ne hidd, hogy őrült vagyok. Nem vagyok. Tényleg nem.)
Forrás: weheartit.com

Megjegyzések

 1. Sajnos nem mindegyik tetszik annyira, de találtam néhányat, amik viszont... ahw *Q*

  VálaszTörlés
 2. Ízlések és pofonok :) Azért örülök, ha valamelyik elnyerte a tetszésed :)

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Több bejegyzésedet is elolvastam, és mind nagyon tetszett, hasznos a blogod, és szórakoztató! ^^
  Szia!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h