Ugrás a fő tartalomra

Kompromittálom saját magam - avagy 17 éves lettem :)

Sziasztok!

Mint tudjátok, az én drága blogom paradox módon személyes. Bár magamról ritkán írok, rettentően intim dolgokat osztok meg veletek: a gondolataimat, a véleményemet, a reakcióimat. Ritkán vannak tisztán személyes bejegyzéseim, a mostani viszont az lesz. Igazából csak egy rövid posztról van szó, ugyanis ma van a születésnapom. Ennek örömére Betti, az én drága, legjobb barátnőm enyhén szólva is kínos fotókat osztott meg rólam, ahogy ilyenkor szokás... Mivel facebookon elérhetőek életem legocsmányabb, legkatasztrofálisabb képei, amelyeket csak neki, viccből készítettem, szerintem nincs annak semmi akadálya, ha itt is megosztom ezeket a förtelmeket. De előtte figyelmeztetlek titeket: ki fogtok ábrándulni belőlem! 


Hát... Ez vagyok én, kevésbé beszámítható állapotban.Tudjátok, akkor, amikor bizalmasan elengeded magad a legjobb barátnőd társaságában... 

Köszi, hogy elolvastad ezt a bejegyzést! Remélem, még nem futottál ki a világból :)

Megjegyzések

 1. BOLDOG SZÜLINAPOT! <3

  Amúgy nem is olyan vészesek a képek, őszintén szólva én rosszabbra számítottam. :D Rólam például gázabb képek is készültek, de miután az összes ismerősöm fejét leordítottam, hogyha ki merik őket tenni, olyan bosszút állok, hogy csak na, szerencsére nem posztoltak egyet sem. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszi, ez megnyugtató :) sajnos, én nem vagyok elég erélyes ahhoz, hogy hassak az én drága barátnőmre:DD

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.