Ugrás a fő tartalomra

Ennyit olvastam szeptemberig

Sziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy most egy hosszú-hosszú bejegyzésre számítotok. 
De hát ki volnék én, ha nem cáfolnék rá mindenre, amiben valaha is hittetek?
Nem adnám önmagamat, az biztos. 
Következzék hát a világ legrövidebb blogbejegyzésének közzététele:
 Régebben elég keveset olvastam. Többet, mint bárki, akit addig ismertem, de azért nem eleget. Ebben az évben, nem... módosítok: azóta, hogy elkezdtem ezt a blogot, valamiért sokkal intenzívebben rákapcsoltam az olvasásra. Tudjátok, én büszke vagyok erre a változásra, és arra is, hogy ettől függetlenül nem csökkent drasztikusan a teljesítményem, sőt... Tehát a számok:

2016. Január: 5
2016. Február: 8
2016. Március: 10
2016. Április: 6
2016. Május: 3
2016. Június: 8
2016. Július: 14
2016. Augusztus: 18
2016. Szeptember: 14

Összesen tehát: 87 (nyugtassatok meg, hogy jól számoltam.) 

Ennyi lett volna mára. Ti mit olvastatok legutoljára, mit olvastok most? Írjátok meg kommentben :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h