Ugrás a fő tartalomra

Ennyit olvastam szeptemberig

Sziasztok!

Biztos vagyok benne, hogy most egy hosszú-hosszú bejegyzésre számítotok. 
De hát ki volnék én, ha nem cáfolnék rá mindenre, amiben valaha is hittetek?
Nem adnám önmagamat, az biztos. 
Következzék hát a világ legrövidebb blogbejegyzésének közzététele:
 Régebben elég keveset olvastam. Többet, mint bárki, akit addig ismertem, de azért nem eleget. Ebben az évben, nem... módosítok: azóta, hogy elkezdtem ezt a blogot, valamiért sokkal intenzívebben rákapcsoltam az olvasásra. Tudjátok, én büszke vagyok erre a változásra, és arra is, hogy ettől függetlenül nem csökkent drasztikusan a teljesítményem, sőt... Tehát a számok:

2016. Január: 5
2016. Február: 8
2016. Március: 10
2016. Április: 6
2016. Május: 3
2016. Június: 8
2016. Július: 14
2016. Augusztus: 18
2016. Szeptember: 14

Összesen tehát: 87 (nyugtassatok meg, hogy jól számoltam.) 

Ennyi lett volna mára. Ti mit olvastatok legutoljára, mit olvastok most? Írjátok meg kommentben :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st