Ugrás a fő tartalomra

Közvélemény-kutatás #4 Puhatáblás vagy keménytáblás?

Sziasztok!

Elég régen volt hasonló bejegyzés, ugyanis nem igazán volt ötletem, mit is kérdezhetnék tőletek. Most azonban végre sikerült kiagyalnom egy kérdést, úgyhogy fel is tettem nektek. Ez a következő volt:


Puhatáblás vagy keménytáblás?

Szavazás ideje: 2016. szeptember 25. - 2016. október 2.
Szavazók száma: 4
Lehetséges válaszok:

1. Puhatáblás - 1 szavazat (25%)
2. Keménytáblás - 2 szavazat (50%)
3. Mindegy - 1 szavazat (25%)

Ennyi lett volna már! Ti hogyan szavaznátok? Írjátok meg kommentben :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

Gyilkosság az Orient Expresszen 2017

Sziasztok!A Gyilkosság az Orient Expresszen 2017-es feldolgozása igazán különleges: a fantasztikus látványvilág és a fantáziadús akciójelenetek mellé kiváló színészi játékot és feszült cselekményvezetést kapuk. A rendhagyó kameramozgásnak köszönhetően a néző úgy érezheti, maga is egy potenciális gyilkosokkal teli vonaton utazik. A Gyilkosság az Orient Expresszen tehát egy izgalmas, fordulatokkal teli, zseniális mű teljesen kiforgatott feldolgozása. Hogy miért? Olvasd tovább, és rögtön megtudod!