Ugrás a fő tartalomra

Közvélemény-kutatás #5 Színház vagy mozi?

Sziasztok!

Őrült rohanás, dolgozatok, gyakorlás és vég nélküli olvasás. Igen, ebből állnak mostanában a napjaim. Számomra még mindig újdonság, hogy alig van szabadidőm, de lassan kezdem megszokni. Egyre több dolgom van, amit egyrészt nem bánok, mert legalább kiveszem magam a közösségi munkákból, másrészt viszont utálom, mert ettől folyamatosan feszült vagyok. Legutóbb is, majdnem két hétig olvastam egy 200 oldalas könyvet. Ez számomra megdöbbentő és megalázó. Hát miféle könyvmoly vagyok én? Mostanában egyébként jóval többet koncentrálok a kötelezők és a versek olvasására, három szöveggyűjteményt bújok folyamatosan. (Ennek egyébként állatira örülök. Gondoljatok bele: hosszú oldalakon át nem látok mást, csak Horatiust, Balassit, Adyt, Radnótit, József Attilát és még sorolhatnám! Maga a gyönyörűség!) Most viszont nem erről akartam beszélni, csak jól esett kiírni magamból. A héten ismét feltettem nektek egy kérdést, és ti válaszoltatok. Lássuk az eredményeket!
Színház vagy mozi?

Szavazás ideje: 2016. október 9. - 2016. október 16.
Szavazók száma: 3
Lehetséges válaszok:

Színház - 1 szavazat (33%)
Mozi - 2 szavazat (66%)

Én személy szerint nem hiszem, hogy tudnék dönteni. Sem színházba, sem pedig moziba nem járok gyakran, bár a magyar faktnak köszönhetően egyre jobban megszeretem és megismerem a színház világát. Ennek ellenére szívesen járok moziba is, annak is megvan a sajátos hangulata, könnyedebb, olykor szórakoztatóbb is. A színház viszont maga az elegancia és a művészet, csakhogy ilyen nagyzoló szavakkal éljek. Lehet, hogy ez utóbbi miatt a színházat választanám.

És ti hogy válaszolnátok a kérdésre? Melyiket és miért választanátok? Véleményeiteket, gondolataitokat, észrevételeiteket írjátok meg kommentben! Köszönöm a figyelmet :) 

Megjegyzések

  1. egy szavazat a színházra. mert ja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia, köszönöm szépen a hozzászólásod :)

      Törlés
  2. Szia.
    Mozi mellett tenném le a voksom, mert sokkal látványosabb, élmény dúsabb és lezserebb, ami a megjelenést és etikett/viselkedést illeti.

    Tetszik a bejegyzés, jó kis témát hoztál. ;)
    Szeretettel
    Brukú

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm a hozzászólásod :) Igen, tény, hogy a mozit nem kell túlgondolni, míg a színházban alapjáraton olyan emelkedett hangulat uralkodik...

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

15 dolog, amit csak az Odaát fanok értenek

Sziasztok! Mostanában méltatlanul hanyagoltam a Sherlockot és az Agymenőket is (oh, istenem, ne tudjátok mekkora bűntudatom van emiatt. még a 9. évadot sem láttam, pedig mióta kijött már!), viszont annál több időm volt az Odaáttal foglalkozni. Összeszedtem hát néhány dolgot, amit tényleg csak azok érthetnek, akik nézik a sorozatot, illetve amelyek kiakasztanák azokat, akik nem. Tulajdonképpen sírva rohannának szentelt vízért meg papért, hogy na akkor kezdődjék az ördögűzés, míg mi halálos nyugalommal várnánk, míg a két Winchester vagy a Pokol Királya meg nem jelenik reverendában. A szívetek mélyén ti is tudjátok, hogy nem túlzok...

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)