Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 89. pont

Sziasztok!

A könyes-sherlockos posztok megírása közben teljesen megfeledkeztem az én másik kedvenc sorozatomról, arról, aminek még külön menüpontja is van a blogon, tehát az elhanyagolása kettős bűn. Elhoztam tehát a 89. pontot, amiben Raj-ról és élete két nagy szerelméről lesz szó: Emilyről és Fahéjról.


1. Cinnamon or Emily?

A mi tapintatos Howardunk kegyetlen játéka ez, amit Raj szivatására használ. Az indiaitól idézget, és ki kell találni, hogy kinek mondta: a barátnőjének, Emilynek, vagy a kutyájának, Fahéjnak. Elég megdöbbentő, hogy a jó öreg Raj milyen kedvességekkel traktálja a kutyáját, és milyenekkel a barátnőjét. Szerintem jó kis játék.

Itt egy videó róla: 

Jó szórakozást! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.