Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 89. pont

Sziasztok!

A könyes-sherlockos posztok megírása közben teljesen megfeledkeztem az én másik kedvenc sorozatomról, arról, aminek még külön menüpontja is van a blogon, tehát az elhanyagolása kettős bűn. Elhoztam tehát a 89. pontot, amiben Raj-ról és élete két nagy szerelméről lesz szó: Emilyről és Fahéjról.


1. Cinnamon or Emily?

A mi tapintatos Howardunk kegyetlen játéka ez, amit Raj szivatására használ. Az indiaitól idézget, és ki kell találni, hogy kinek mondta: a barátnőjének, Emilynek, vagy a kutyájának, Fahéjnak. Elég megdöbbentő, hogy a jó öreg Raj milyen kedvességekkel traktálja a kutyáját, és milyenekkel a barátnőjét. Szerintem jó kis játék.

Itt egy videó róla: 

Jó szórakozást! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.