Ugrás a fő tartalomra

Miért imádom az Agymenőket? - 89. pont

Sziasztok!

A könyes-sherlockos posztok megírása közben teljesen megfeledkeztem az én másik kedvenc sorozatomról, arról, aminek még külön menüpontja is van a blogon, tehát az elhanyagolása kettős bűn. Elhoztam tehát a 89. pontot, amiben Raj-ról és élete két nagy szerelméről lesz szó: Emilyről és Fahéjról.


1. Cinnamon or Emily?

A mi tapintatos Howardunk kegyetlen játéka ez, amit Raj szivatására használ. Az indiaitól idézget, és ki kell találni, hogy kinek mondta: a barátnőjének, Emilynek, vagy a kutyájának, Fahéjnak. Elég megdöbbentő, hogy a jó öreg Raj milyen kedvességekkel traktálja a kutyáját, és milyenekkel a barátnőjét. Szerintem jó kis játék.

Itt egy videó róla: 

Jó szórakozást! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h