Ugrás a fő tartalomra

A karácsonyról #8 Képek

Sziasztok!

Eredetileg netről összegyűjtött képeket szerettem volna hozni nektek, de mivel kaptam egy igen bölcs kommentet arról, hogy a mézesmázos, agyonphotoshoppolt képekből már így is éppen elég van, és hogy sajátot kéne megosszak veletek, úgyhogy elvetettem az eredeti ötletet. Sajnálatos módon a kedves kommentelő ötletét sem tudom megvalósítani, mert... Szóval... egyszerűen nem tudok igazán karácsonyi képeket fotózni (pedig ez a médiaházi). Úgyhogy jöjjenek téllel kapcsolatos képek, amiket én fotóztam. (Előre szólok, nekem nem megy ez az egész, elég amatőrök lesznek.)


Hogy ez hogyan sikerült, nem tudom, de remek :
Feldobta a napomat :)

Madáretetés a Volksgartenben

Hajléktalan bácsi, akivel először beszéltem Bécsben: Kann ich ein Foto machen? 

Sajnos nem tudtam jobb minőségű képet csinálni, mert nem mehettem a fűre, de a
történet, ami a képhez kapcsolódik nagyon aranyos.
A Volksgartenben, Bécsben rengeteg rózsafa van, amit mintegy ajándékként ültethetnek oda az emberek.
November végén, amikor ott jártam, már értelemszerűen nem virágoztak a fák.
Éppen a táblákat olvasgattam, amikor egy nő bejött a kapun, odasétált ehhez a fához,
suttogott valamit, és odatűzte a rózsát (a rózsaszín foltot) a fára.
Hát nem szívmelengető?Kedvenceim :) Bécsben marha jó hangulatot tudnak csinálni. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h