Ugrás a fő tartalomra

A karácsonyról #8 Képek

Sziasztok!

Eredetileg netről összegyűjtött képeket szerettem volna hozni nektek, de mivel kaptam egy igen bölcs kommentet arról, hogy a mézesmázos, agyonphotoshoppolt képekből már így is éppen elég van, és hogy sajátot kéne megosszak veletek, úgyhogy elvetettem az eredeti ötletet. Sajnálatos módon a kedves kommentelő ötletét sem tudom megvalósítani, mert... Szóval... egyszerűen nem tudok igazán karácsonyi képeket fotózni (pedig ez a médiaházi). Úgyhogy jöjjenek téllel kapcsolatos képek, amiket én fotóztam. (Előre szólok, nekem nem megy ez az egész, elég amatőrök lesznek.)


Hogy ez hogyan sikerült, nem tudom, de remek :
Feldobta a napomat :)

Madáretetés a Volksgartenben

Hajléktalan bácsi, akivel először beszéltem Bécsben: Kann ich ein Foto machen? 

Sajnos nem tudtam jobb minőségű képet csinálni, mert nem mehettem a fűre, de a
történet, ami a képhez kapcsolódik nagyon aranyos.
A Volksgartenben, Bécsben rengeteg rózsafa van, amit mintegy ajándékként ültethetnek oda az emberek.
November végén, amikor ott jártam, már értelemszerűen nem virágoztak a fák.
Éppen a táblákat olvasgattam, amikor egy nő bejött a kapun, odasétált ehhez a fához,
suttogott valamit, és odatűzte a rózsát (a rózsaszín foltot) a fára.
Hát nem szívmelengető?Kedvenceim :) Bécsben marha jó hangulatot tudnak csinálni. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.