Ugrás a fő tartalomra

A karácsonyról #8 Képek

Sziasztok!

Eredetileg netről összegyűjtött képeket szerettem volna hozni nektek, de mivel kaptam egy igen bölcs kommentet arról, hogy a mézesmázos, agyonphotoshoppolt képekből már így is éppen elég van, és hogy sajátot kéne megosszak veletek, úgyhogy elvetettem az eredeti ötletet. Sajnálatos módon a kedves kommentelő ötletét sem tudom megvalósítani, mert... Szóval... egyszerűen nem tudok igazán karácsonyi képeket fotózni (pedig ez a médiaházi). Úgyhogy jöjjenek téllel kapcsolatos képek, amiket én fotóztam. (Előre szólok, nekem nem megy ez az egész, elég amatőrök lesznek.)


Hogy ez hogyan sikerült, nem tudom, de remek :
Feldobta a napomat :)

Madáretetés a Volksgartenben

Hajléktalan bácsi, akivel először beszéltem Bécsben: Kann ich ein Foto machen? 

Sajnos nem tudtam jobb minőségű képet csinálni, mert nem mehettem a fűre, de a
történet, ami a képhez kapcsolódik nagyon aranyos.
A Volksgartenben, Bécsben rengeteg rózsafa van, amit mintegy ajándékként ültethetnek oda az emberek.
November végén, amikor ott jártam, már értelemszerűen nem virágoztak a fák.
Éppen a táblákat olvasgattam, amikor egy nő bejött a kapun, odasétált ehhez a fához,
suttogott valamit, és odatűzte a rózsát (a rózsaszín foltot) a fára.
Hát nem szívmelengető?Kedvenceim :) Bécsben marha jó hangulatot tudnak csinálni. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st