Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Január

Sziasztok!

Nemrég indult egy újabb blogger projekt, melynek során a résztvevők leírhatják, ebben a hónapban ki volt a kedvenc bloggerük avagy videósuk, ezzel is ajánlva egymást az olvasóknak. Ez nemcsak azért jó, mert népszerűsítjük egymás blogjait, hanem azért is, mert ezáltal visszajelzést adhatunk az általunk olvasottaknak. Remélem, hogy nem évül el ez a "játék", mert nagyon hasznosnak és ötletesnek találom. 

A hónap házigazdája: Horváth Tamara, alias Lina O'Brien  (Egyszerű pillanatok)
Író: P. Vivi
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tanuljunk boldogan!
Miért szeretem?  Mint tudjátok, mostanában egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy történetes blogokat olvassak. Nem tudom, ennek mi az oka, de nem is ez a lényeg. A helyzet az, hogy nagyon kevés mindenes blog van, és még annál is kevesebb az olyan, ami tényleg jó. A Just One Minute Every Day témája azonban tényleg szuper. Egyrészt nagyon ízléses a design, másrészt pedig a tartalma változatos és érdekes. Hétköznapi témákról szól, olyanokról, amik mindenkit foglalkoztatnak. A Tanuljunk boldogan! című cikket pedig azért szeretem, mert tényleg hasznos és mert egy kicsit magamra ismertem az olvasása közben. 


Író: Brukú Szürke
Kedvenc bejegyzésem tőle: Ha macska volnék
Miért szeretem? Az Első bekezdés című blogon elég sok novella van, ami azért jó, mert mostanában inkább azokat olvasok. Nem sok olyan ember van, aki olyan stílusban ír, olyan figyelemmel és igénnyel, hogy én rendszeresen elkezdjem olvasni. Brukú viszont ilyen. A Ha macska volnék című története engem nagyon megfogott, főleg, mert úgy tudta leírni az állat szemszögéből az eseményeket, hogy közben láttam magam előtt a saját cicám mozdulatait. 


Író: Tiszián
Kedvenc bejegyzésem tőle: Ki őrzi az őrzőket? SCOOBY-DOO FANFIC 1/2
Miért szeretem? Ezen a blogon nincsen túl sok bejegyzés, engem mégis megfogott. Elsősorban azért, mert két kedvencem is szerepel benne: Agatha Christie és Scooby Doo. A fentebb említett bejegyzésben egy klasszikus Rejtély Rt-s üggyel találhatjuk szembe magunkat, és ez... kimondottan jó érzés. 

Ennyi lett volna mára! Ha van kedvetek csatlakozni a projekthez, keressétek fel Erika Zs-t, az Angel Style íróját. 
Üdv: Kriszti :) 

Megjegyzések

 1. Kedves Kriszti!

  Nemrég fedeztem fel a blogodon ezt a bejegyzést, egyik barátnőm jóvoltából és őszintén megleptél! Hogy én, mint a hónap bloggere?! Te jó ég! Nagyon-nagyon köszönöm neked, hatalmas elismerés ez számomra, s remélem nem baj, ha majd kirakom az emblémát! ♥

  Ölel, Tiszián

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Természetesen nem probléma, hogy kirakod az emblémát, és hidd el, megérdemled :) Tetszenek a bejegyzéseid és az ízlésed hasonló az enyémhez, legalábbis az olvasottak alapján :)
   Üdv: Kriszti :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st