Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Január

Sziasztok!

Nemrég indult egy újabb blogger projekt, melynek során a résztvevők leírhatják, ebben a hónapban ki volt a kedvenc bloggerük avagy videósuk, ezzel is ajánlva egymást az olvasóknak. Ez nemcsak azért jó, mert népszerűsítjük egymás blogjait, hanem azért is, mert ezáltal visszajelzést adhatunk az általunk olvasottaknak. Remélem, hogy nem évül el ez a "játék", mert nagyon hasznosnak és ötletesnek találom. 

A hónap házigazdája: Horváth Tamara, alias Lina O'Brien  (Egyszerű pillanatok)
Író: P. Vivi
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tanuljunk boldogan!
Miért szeretem?  Mint tudjátok, mostanában egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy történetes blogokat olvassak. Nem tudom, ennek mi az oka, de nem is ez a lényeg. A helyzet az, hogy nagyon kevés mindenes blog van, és még annál is kevesebb az olyan, ami tényleg jó. A Just One Minute Every Day témája azonban tényleg szuper. Egyrészt nagyon ízléses a design, másrészt pedig a tartalma változatos és érdekes. Hétköznapi témákról szól, olyanokról, amik mindenkit foglalkoztatnak. A Tanuljunk boldogan! című cikket pedig azért szeretem, mert tényleg hasznos és mert egy kicsit magamra ismertem az olvasása közben. 


Író: Brukú Szürke
Kedvenc bejegyzésem tőle: Ha macska volnék
Miért szeretem? Az Első bekezdés című blogon elég sok novella van, ami azért jó, mert mostanában inkább azokat olvasok. Nem sok olyan ember van, aki olyan stílusban ír, olyan figyelemmel és igénnyel, hogy én rendszeresen elkezdjem olvasni. Brukú viszont ilyen. A Ha macska volnék című története engem nagyon megfogott, főleg, mert úgy tudta leírni az állat szemszögéből az eseményeket, hogy közben láttam magam előtt a saját cicám mozdulatait. 


Író: Tiszián
Kedvenc bejegyzésem tőle: Ki őrzi az őrzőket? SCOOBY-DOO FANFIC 1/2
Miért szeretem? Ezen a blogon nincsen túl sok bejegyzés, engem mégis megfogott. Elsősorban azért, mert két kedvencem is szerepel benne: Agatha Christie és Scooby Doo. A fentebb említett bejegyzésben egy klasszikus Rejtély Rt-s üggyel találhatjuk szembe magunkat, és ez... kimondottan jó érzés. 

Ennyi lett volna mára! Ha van kedvetek csatlakozni a projekthez, keressétek fel Erika Zs-t, az Angel Style íróját. 
Üdv: Kriszti :) 

Megjegyzések

 1. Kedves Kriszti!

  Nemrég fedeztem fel a blogodon ezt a bejegyzést, egyik barátnőm jóvoltából és őszintén megleptél! Hogy én, mint a hónap bloggere?! Te jó ég! Nagyon-nagyon köszönöm neked, hatalmas elismerés ez számomra, s remélem nem baj, ha majd kirakom az emblémát! ♥

  Ölel, Tiszián

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Természetesen nem probléma, hogy kirakod az emblémát, és hidd el, megérdemled :) Tetszenek a bejegyzéseid és az ízlésed hasonló az enyémhez, legalábbis az olvasottak alapján :)
   Üdv: Kriszti :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.

Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója 1-2.

Sziasztok!

A bejegyzések megírása mindig hosszú folyamat, ezt mindenki tudja. Még egy egyszerű, átlagos cikket is ki kell(ene) dolgozni, megszerkeszteni, átnézni és kijavítani, nemhogy egy nagyobb lélegzetvételű, nehéz posztot, egy olyat, mint amilyen ez is lesz. Hetek óta próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy végre letudhassam ezt a kritikát is, de csak most jutottam odáig, hogy le is írjam őket. Remélem, hogy teljesen érthető, megfelelő mértékben határozott és őszinte leszek majd.  Kezdjük hát bele a rettegett Egy ikerpár titkos naplója című könyvsorozat első két részének remélhetőleg átfogó kritikájába!