Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Január

Sziasztok!

Nemrég indult egy újabb blogger projekt, melynek során a résztvevők leírhatják, ebben a hónapban ki volt a kedvenc bloggerük avagy videósuk, ezzel is ajánlva egymást az olvasóknak. Ez nemcsak azért jó, mert népszerűsítjük egymás blogjait, hanem azért is, mert ezáltal visszajelzést adhatunk az általunk olvasottaknak. Remélem, hogy nem évül el ez a "játék", mert nagyon hasznosnak és ötletesnek találom. 

A hónap házigazdája: Horváth Tamara, alias Lina O'Brien  (Egyszerű pillanatok)
Író: P. Vivi
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tanuljunk boldogan!
Miért szeretem?  Mint tudjátok, mostanában egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy történetes blogokat olvassak. Nem tudom, ennek mi az oka, de nem is ez a lényeg. A helyzet az, hogy nagyon kevés mindenes blog van, és még annál is kevesebb az olyan, ami tényleg jó. A Just One Minute Every Day témája azonban tényleg szuper. Egyrészt nagyon ízléses a design, másrészt pedig a tartalma változatos és érdekes. Hétköznapi témákról szól, olyanokról, amik mindenkit foglalkoztatnak. A Tanuljunk boldogan! című cikket pedig azért szeretem, mert tényleg hasznos és mert egy kicsit magamra ismertem az olvasása közben. 


Író: Brukú Szürke
Kedvenc bejegyzésem tőle: Ha macska volnék
Miért szeretem? Az Első bekezdés című blogon elég sok novella van, ami azért jó, mert mostanában inkább azokat olvasok. Nem sok olyan ember van, aki olyan stílusban ír, olyan figyelemmel és igénnyel, hogy én rendszeresen elkezdjem olvasni. Brukú viszont ilyen. A Ha macska volnék című története engem nagyon megfogott, főleg, mert úgy tudta leírni az állat szemszögéből az eseményeket, hogy közben láttam magam előtt a saját cicám mozdulatait. 


Író: Tiszián
Kedvenc bejegyzésem tőle: Ki őrzi az őrzőket? SCOOBY-DOO FANFIC 1/2
Miért szeretem? Ezen a blogon nincsen túl sok bejegyzés, engem mégis megfogott. Elsősorban azért, mert két kedvencem is szerepel benne: Agatha Christie és Scooby Doo. A fentebb említett bejegyzésben egy klasszikus Rejtély Rt-s üggyel találhatjuk szembe magunkat, és ez... kimondottan jó érzés. 

Ennyi lett volna mára! Ha van kedvetek csatlakozni a projekthez, keressétek fel Erika Zs-t, az Angel Style íróját. 
Üdv: Kriszti :) 

Megjegyzések

 1. Kedves Kriszti!

  Nemrég fedeztem fel a blogodon ezt a bejegyzést, egyik barátnőm jóvoltából és őszintén megleptél! Hogy én, mint a hónap bloggere?! Te jó ég! Nagyon-nagyon köszönöm neked, hatalmas elismerés ez számomra, s remélem nem baj, ha majd kirakom az emblémát! ♥

  Ölel, Tiszián

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)

   Természetesen nem probléma, hogy kirakod az emblémát, és hidd el, megérdemled :) Tetszenek a bejegyzéseid és az ízlésed hasonló az enyémhez, legalábbis az olvasottak alapján :)
   Üdv: Kriszti :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

Gyilkosság az Orient Expresszen 2017

Sziasztok!A Gyilkosság az Orient Expresszen 2017-es feldolgozása igazán különleges: a fantasztikus látványvilág és a fantáziadús akciójelenetek mellé kiváló színészi játékot és feszült cselekményvezetést kapuk. A rendhagyó kameramozgásnak köszönhetően a néző úgy érezheti, maga is egy potenciális gyilkosokkal teli vonaton utazik. A Gyilkosság az Orient Expresszen tehát egy izgalmas, fordulatokkal teli, zseniális mű teljesen kiforgatott feldolgozása. Hogy miért? Olvasd tovább, és rögtön megtudod!