Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Február

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan telik az idő! 
Alig kezdtük el a februárt, a nyugis, a többinél picit lomhább hónapot, máris száguld elénk a tavasz: a napsütés, a megszokott fáradtság és a magyar kisérettségi! Lehetne ennél jobb? Már hogy a viharba ne! Eljött a következő projektmunka leadási határideje, azaz az én kedvenc bloggere(i)m bemutatása. 


A hónap házigazdája: Huszág Anett

Író: Lili Leone
Miért szeretem? A mindenes blogok egyik mintapéldája a Colorati. Ugyan nem frissít túl sűrűn (legalábbis én sokkal több posztot olvasnék Lilitől, ugyanis tényleg nagyon szeretem őket), de nagyon ötletes, kreatív és általánosan mindenkit érdeklő, foglalkoztató kérdésekről van benne szó. Imádom a listáit, amik tömörek, humorosak és találóak. Író: Rowena Colon
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tanulási tippek, amik nekem beváltak
Miért szeretem? Szerintem érdemtelenül hanyagolt blogról van szó. Nekem nagyon tetszenek a bejegyzései, jók a témák, igényes a megfogalmazás és hasznos tanácsokat is kaphatunk, ha jól körbenézünk. 

Az én februári kedvenceim ők voltak, remélem, sikerült megismertetnem veletek őket, és jó kis olvasnivalókat ajánlottam nektek :) Nektek kik voltak a februári kedvenceitek? Ha ti is csatlakoznátok a projekthez, keressétek facebookon Erika Zs-t, az Angel Style íróját. 
Üdv: Kriszti :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.