Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Február

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan telik az idő! 
Alig kezdtük el a februárt, a nyugis, a többinél picit lomhább hónapot, máris száguld elénk a tavasz: a napsütés, a megszokott fáradtság és a magyar kisérettségi! Lehetne ennél jobb? Már hogy a viharba ne! Eljött a következő projektmunka leadási határideje, azaz az én kedvenc bloggere(i)m bemutatása. 


A hónap házigazdája: Huszág Anett

Író: Lili Leone
Miért szeretem? A mindenes blogok egyik mintapéldája a Colorati. Ugyan nem frissít túl sűrűn (legalábbis én sokkal több posztot olvasnék Lilitől, ugyanis tényleg nagyon szeretem őket), de nagyon ötletes, kreatív és általánosan mindenkit érdeklő, foglalkoztató kérdésekről van benne szó. Imádom a listáit, amik tömörek, humorosak és találóak. Író: Rowena Colon
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tanulási tippek, amik nekem beváltak
Miért szeretem? Szerintem érdemtelenül hanyagolt blogról van szó. Nekem nagyon tetszenek a bejegyzései, jók a témák, igényes a megfogalmazás és hasznos tanácsokat is kaphatunk, ha jól körbenézünk. 

Az én februári kedvenceim ők voltak, remélem, sikerült megismertetnem veletek őket, és jó kis olvasnivalókat ajánlottam nektek :) Nektek kik voltak a februári kedvenceitek? Ha ti is csatlakoznátok a projekthez, keressétek facebookon Erika Zs-t, az Angel Style íróját. 
Üdv: Kriszti :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st