Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Február

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan telik az idő! 
Alig kezdtük el a februárt, a nyugis, a többinél picit lomhább hónapot, máris száguld elénk a tavasz: a napsütés, a megszokott fáradtság és a magyar kisérettségi! Lehetne ennél jobb? Már hogy a viharba ne! Eljött a következő projektmunka leadási határideje, azaz az én kedvenc bloggere(i)m bemutatása. 


A hónap házigazdája: Huszág Anett

Író: Lili Leone
Miért szeretem? A mindenes blogok egyik mintapéldája a Colorati. Ugyan nem frissít túl sűrűn (legalábbis én sokkal több posztot olvasnék Lilitől, ugyanis tényleg nagyon szeretem őket), de nagyon ötletes, kreatív és általánosan mindenkit érdeklő, foglalkoztató kérdésekről van benne szó. Imádom a listáit, amik tömörek, humorosak és találóak. Író: Rowena Colon
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tanulási tippek, amik nekem beváltak
Miért szeretem? Szerintem érdemtelenül hanyagolt blogról van szó. Nekem nagyon tetszenek a bejegyzései, jók a témák, igényes a megfogalmazás és hasznos tanácsokat is kaphatunk, ha jól körbenézünk. 

Az én februári kedvenceim ők voltak, remélem, sikerült megismertetnem veletek őket, és jó kis olvasnivalókat ajánlottam nektek :) Nektek kik voltak a februári kedvenceitek? Ha ti is csatlakoznátok a projekthez, keressétek facebookon Erika Zs-t, az Angel Style íróját. 
Üdv: Kriszti :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h