Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Április

Sziasztok!

Bizony, eltelt az április is! Nagyon nehezen tudom felfogni, hogy így rohan az idő, főképp, mert éppen tegnap estem túl a német nyelvvizsga írásbeli részén, és pár nap múlva jöhet a hallgatás és a szóbeli... Egyszerűen hihetetlen!

Viszont az, hogy elkezdődött a május nemcsak azt jelenti, hogy lassan, de biztosan megőrülök a sulis hajtás és az említett vizsga miatt, hanem azt is, hogy ismét elérkezett annak az ideje, hogy közé tegyem az április kedvenc bloggereimet. Mindennek van jó oldala, nem igaz?A hónap gazdája: Széles GáborAz író: Klárii
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tippek vizsgákhoz
Miért szeretem? Szerintem listákat olvasni mindenki szeret, legalábbis én biztosan. Amikor valami rövid, velős, szórakoztató, de azért hasznos bejegyzést szeretnék olvasni, akkor mindig a Finders Keepers-re keresek rá. A stílus jó, a kinézet egyszerű, sallangmentes, de ízléses. 


Az író: Virág
Kedvenc bejegyzésem tőle: 10 dolog, amit Sheldon Coopertől tanultunk
Miért szeretem? Nagyon szeretem a könyvértékeléseit, filmek és sorozatok terén pedig nagyon hasonló az ízlésünk, ezért mindig nagyon élvezem az ehhez kapcsolódó írásait. A design pedig egyszerűen fantasztikus!

Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Ha nem ismerted eddig ezeket a blogokat, akkor kattints rájuk, megéri bele-beleolvasni! 
Üdv: Kriszti


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st