Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Április

Sziasztok!

Bizony, eltelt az április is! Nagyon nehezen tudom felfogni, hogy így rohan az idő, főképp, mert éppen tegnap estem túl a német nyelvvizsga írásbeli részén, és pár nap múlva jöhet a hallgatás és a szóbeli... Egyszerűen hihetetlen!

Viszont az, hogy elkezdődött a május nemcsak azt jelenti, hogy lassan, de biztosan megőrülök a sulis hajtás és az említett vizsga miatt, hanem azt is, hogy ismét elérkezett annak az ideje, hogy közé tegyem az április kedvenc bloggereimet. Mindennek van jó oldala, nem igaz?A hónap gazdája: Széles GáborAz író: Klárii
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tippek vizsgákhoz
Miért szeretem? Szerintem listákat olvasni mindenki szeret, legalábbis én biztosan. Amikor valami rövid, velős, szórakoztató, de azért hasznos bejegyzést szeretnék olvasni, akkor mindig a Finders Keepers-re keresek rá. A stílus jó, a kinézet egyszerű, sallangmentes, de ízléses. 


Az író: Virág
Kedvenc bejegyzésem tőle: 10 dolog, amit Sheldon Coopertől tanultunk
Miért szeretem? Nagyon szeretem a könyvértékeléseit, filmek és sorozatok terén pedig nagyon hasonló az ízlésünk, ezért mindig nagyon élvezem az ehhez kapcsolódó írásait. A design pedig egyszerűen fantasztikus!

Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Ha nem ismerted eddig ezeket a blogokat, akkor kattints rájuk, megéri bele-beleolvasni! 
Üdv: Kriszti


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.

Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója 1-2.

Sziasztok!

A bejegyzések megírása mindig hosszú folyamat, ezt mindenki tudja. Még egy egyszerű, átlagos cikket is ki kell(ene) dolgozni, megszerkeszteni, átnézni és kijavítani, nemhogy egy nagyobb lélegzetvételű, nehéz posztot, egy olyat, mint amilyen ez is lesz. Hetek óta próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy végre letudhassam ezt a kritikát is, de csak most jutottam odáig, hogy le is írjam őket. Remélem, hogy teljesen érthető, megfelelő mértékben határozott és őszinte leszek majd.  Kezdjük hát bele a rettegett Egy ikerpár titkos naplója című könyvsorozat első két részének remélhetőleg átfogó kritikájába!