Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Április

Sziasztok!

Bizony, eltelt az április is! Nagyon nehezen tudom felfogni, hogy így rohan az idő, főképp, mert éppen tegnap estem túl a német nyelvvizsga írásbeli részén, és pár nap múlva jöhet a hallgatás és a szóbeli... Egyszerűen hihetetlen!

Viszont az, hogy elkezdődött a május nemcsak azt jelenti, hogy lassan, de biztosan megőrülök a sulis hajtás és az említett vizsga miatt, hanem azt is, hogy ismét elérkezett annak az ideje, hogy közé tegyem az április kedvenc bloggereimet. Mindennek van jó oldala, nem igaz?A hónap gazdája: Széles GáborAz író: Klárii
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tippek vizsgákhoz
Miért szeretem? Szerintem listákat olvasni mindenki szeret, legalábbis én biztosan. Amikor valami rövid, velős, szórakoztató, de azért hasznos bejegyzést szeretnék olvasni, akkor mindig a Finders Keepers-re keresek rá. A stílus jó, a kinézet egyszerű, sallangmentes, de ízléses. 


Az író: Virág
Kedvenc bejegyzésem tőle: 10 dolog, amit Sheldon Coopertől tanultunk
Miért szeretem? Nagyon szeretem a könyvértékeléseit, filmek és sorozatok terén pedig nagyon hasonló az ízlésünk, ezért mindig nagyon élvezem az ehhez kapcsolódó írásait. A design pedig egyszerűen fantasztikus!

Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Ha nem ismerted eddig ezeket a blogokat, akkor kattints rájuk, megéri bele-beleolvasni! 
Üdv: Kriszti


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h