Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Április

Sziasztok!

Bizony, eltelt az április is! Nagyon nehezen tudom felfogni, hogy így rohan az idő, főképp, mert éppen tegnap estem túl a német nyelvvizsga írásbeli részén, és pár nap múlva jöhet a hallgatás és a szóbeli... Egyszerűen hihetetlen!

Viszont az, hogy elkezdődött a május nemcsak azt jelenti, hogy lassan, de biztosan megőrülök a sulis hajtás és az említett vizsga miatt, hanem azt is, hogy ismét elérkezett annak az ideje, hogy közé tegyem az április kedvenc bloggereimet. Mindennek van jó oldala, nem igaz?A hónap gazdája: Széles GáborAz író: Klárii
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tippek vizsgákhoz
Miért szeretem? Szerintem listákat olvasni mindenki szeret, legalábbis én biztosan. Amikor valami rövid, velős, szórakoztató, de azért hasznos bejegyzést szeretnék olvasni, akkor mindig a Finders Keepers-re keresek rá. A stílus jó, a kinézet egyszerű, sallangmentes, de ízléses. 


Az író: Virág
Kedvenc bejegyzésem tőle: 10 dolog, amit Sheldon Coopertől tanultunk
Miért szeretem? Nagyon szeretem a könyvértékeléseit, filmek és sorozatok terén pedig nagyon hasonló az ízlésünk, ezért mindig nagyon élvezem az ehhez kapcsolódó írásait. A design pedig egyszerűen fantasztikus!

Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Ha nem ismerted eddig ezeket a blogokat, akkor kattints rájuk, megéri bele-beleolvasni! 
Üdv: Kriszti


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Még 10 aranyköpés, mert csak

Sziasztok!
Az első ilyen posztomat még augusztusban tettem ki, de elég népszerűnek bizonyult. Most, hogy már vége a tanévnek, arra gondoltam, hogy hozok nektek még 10 aranyköpést, amit az én drága osztályomnak köszönhetek, illetve egy kis újítás által a családomnak is. Ha készen álltok arra, hogy teljes lefáradjatok, olvassátok tovább!

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.