Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Április

Sziasztok!

Bizony, eltelt az április is! Nagyon nehezen tudom felfogni, hogy így rohan az idő, főképp, mert éppen tegnap estem túl a német nyelvvizsga írásbeli részén, és pár nap múlva jöhet a hallgatás és a szóbeli... Egyszerűen hihetetlen!

Viszont az, hogy elkezdődött a május nemcsak azt jelenti, hogy lassan, de biztosan megőrülök a sulis hajtás és az említett vizsga miatt, hanem azt is, hogy ismét elérkezett annak az ideje, hogy közé tegyem az április kedvenc bloggereimet. Mindennek van jó oldala, nem igaz?A hónap gazdája: Széles GáborAz író: Klárii
Kedvenc bejegyzésem tőle: Tippek vizsgákhoz
Miért szeretem? Szerintem listákat olvasni mindenki szeret, legalábbis én biztosan. Amikor valami rövid, velős, szórakoztató, de azért hasznos bejegyzést szeretnék olvasni, akkor mindig a Finders Keepers-re keresek rá. A stílus jó, a kinézet egyszerű, sallangmentes, de ízléses. 


Az író: Virág
Kedvenc bejegyzésem tőle: 10 dolog, amit Sheldon Coopertől tanultunk
Miért szeretem? Nagyon szeretem a könyvértékeléseit, filmek és sorozatok terén pedig nagyon hasonló az ízlésünk, ezért mindig nagyon élvezem az ehhez kapcsolódó írásait. A design pedig egyszerűen fantasztikus!

Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bejegyzésemet! Ha nem ismerted eddig ezeket a blogokat, akkor kattints rájuk, megéri bele-beleolvasni! 
Üdv: Kriszti


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.