Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Május

Sziasztok!

Sajnálatos módon kommunikációs nehézségek adódtak, amik miatt nem kaptam meg az e havi bejegyzésterveket. Emiatt csak most tudom kitenni a májusi kedvenc bloggereim listáját, de remélem, ez a késés még megbocsátható. 


A hónap házigazdája: Pálné Zavanyi ÉvaÍró: Dorka
Kedvenc bejegyzésem tőle: Top5Wednesday - Mardekáros lehetne
Miért szeretem? Nem olyan rég találtam rá erre a blogra, bár azt nem tudom, hogy kerülhette el egészen idáig a figyelmemet. Bár a legtöbb könyvet, amit Dorka ajánl nem ismerem, szeretem az értékeléseit olvasni, mert a kritikája mindig őszinte, és ha valami nem tetszik neki, akkor nem esik abba a hibába, amibe én és sok más könyves blogger szokott; azaz nem szokta őket ócsárolni. Ráadásul nemcsak a nagyon ismert, agyonolvasott könyvekről ír, hanem kevésbé híres, de azért értékes, őt valóban érdeklő művekről. 


Író: Gothic Fleur
Kedvenc bejegyzésem tőle: Dan Wells: I am not serial killer
Miért szeretem? Tény, hogy nem értek egyet az író minden értékelésével, de a stílusát és a keresetlen őszinteségét nagyon szeretem. Igaz, néha kicsit durva, de legalább kimondja a véleményét. A sorozatkritikáit kimondottan szeretem olvasni, illetve a design is egészen különleges. 

Mára ennyi lett volna, köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzésemet! 
Üdv: Kriszti :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.