Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Május

Sziasztok!

Sajnálatos módon kommunikációs nehézségek adódtak, amik miatt nem kaptam meg az e havi bejegyzésterveket. Emiatt csak most tudom kitenni a májusi kedvenc bloggereim listáját, de remélem, ez a késés még megbocsátható. 


A hónap házigazdája: Pálné Zavanyi ÉvaÍró: Dorka
Kedvenc bejegyzésem tőle: Top5Wednesday - Mardekáros lehetne
Miért szeretem? Nem olyan rég találtam rá erre a blogra, bár azt nem tudom, hogy kerülhette el egészen idáig a figyelmemet. Bár a legtöbb könyvet, amit Dorka ajánl nem ismerem, szeretem az értékeléseit olvasni, mert a kritikája mindig őszinte, és ha valami nem tetszik neki, akkor nem esik abba a hibába, amibe én és sok más könyves blogger szokott; azaz nem szokta őket ócsárolni. Ráadásul nemcsak a nagyon ismert, agyonolvasott könyvekről ír, hanem kevésbé híres, de azért értékes, őt valóban érdeklő művekről. 


Író: Gothic Fleur
Kedvenc bejegyzésem tőle: Dan Wells: I am not serial killer
Miért szeretem? Tény, hogy nem értek egyet az író minden értékelésével, de a stílusát és a keresetlen őszinteségét nagyon szeretem. Igaz, néha kicsit durva, de legalább kimondja a véleményét. A sorozatkritikáit kimondottan szeretem olvasni, illetve a design is egészen különleges. 

Mára ennyi lett volna, köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzésemet! 
Üdv: Kriszti :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st