Ugrás a fő tartalomra

Az én kedvenc bloggerem! - Május

Sziasztok!

Sajnálatos módon kommunikációs nehézségek adódtak, amik miatt nem kaptam meg az e havi bejegyzésterveket. Emiatt csak most tudom kitenni a májusi kedvenc bloggereim listáját, de remélem, ez a késés még megbocsátható. 


A hónap házigazdája: Pálné Zavanyi ÉvaÍró: Dorka
Kedvenc bejegyzésem tőle: Top5Wednesday - Mardekáros lehetne
Miért szeretem? Nem olyan rég találtam rá erre a blogra, bár azt nem tudom, hogy kerülhette el egészen idáig a figyelmemet. Bár a legtöbb könyvet, amit Dorka ajánl nem ismerem, szeretem az értékeléseit olvasni, mert a kritikája mindig őszinte, és ha valami nem tetszik neki, akkor nem esik abba a hibába, amibe én és sok más könyves blogger szokott; azaz nem szokta őket ócsárolni. Ráadásul nemcsak a nagyon ismert, agyonolvasott könyvekről ír, hanem kevésbé híres, de azért értékes, őt valóban érdeklő művekről. 


Író: Gothic Fleur
Kedvenc bejegyzésem tőle: Dan Wells: I am not serial killer
Miért szeretem? Tény, hogy nem értek egyet az író minden értékelésével, de a stílusát és a keresetlen őszinteségét nagyon szeretem. Igaz, néha kicsit durva, de legalább kimondja a véleményét. A sorozatkritikáit kimondottan szeretem olvasni, illetve a design is egészen különleges. 

Mára ennyi lett volna, köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzésemet! 
Üdv: Kriszti :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h