Ugrás a fő tartalomra

Ezen a nyáron...

Sziasztok!

A legtöbb ember úgy veti bele magát a nyári szünet örömeibe, hogy komoly tervei vannak az elkövetkezendő két és fél hónapra. Évekig szorongtam amiatt, hogy nekem nincsenek hetekre előre megtervezett programjaim, nem célom az, hogy na, akkor most ruccanjunk ki Horvátországba, mert megtehetjük, és ráadásul még azzal sem takarózhattam, hogy szeretem a spontaneitást, mert ez nem így van. Az idén azonban úgy döntöttem, nem fecsérlem az időmet; a határidőnaplómnak és néhány másik szervezős füzetemnek köszönhetően már nem mondhatom azt, hogy egész nyáron otthon ültem és sorozatot néztem. Ezenkívül listába szedtem a főbb terveimet, amiket mindenképpen meg szeretnék valósítani. 

Végigdolgozni azt a másfél hónapot, amire vállalkoztam.


Tartani magam a tanulási tervemhez.

Letenni az angol nyelvvizsgát.

Elolvasni az összes kötelezőt.

 

Átnézni az irodalomtételeimet.

Matek.


Írni.

Befejezni a megkezdett sorozatokat.

Felmenni a János-hegyre.

Saját pénzből könyveket venni.

Spórolni. (Kell egy bécsi utazásra)


Nem stresszelni az érettségin.

Az itthoni könyveim közül olvasni.

Ruhát selejtezni.

Rendet tartani a szobámban. 

Minél több könyvértékelést megírni.

Elkezdeni egy BuJot.

Megragasztani a régi könyveimet.

Megnézni augusztusban a csillaghullást.

Egész éjjel fennmaradni és olvasni.

Minél több DIY cuccot csinálni.


Pihenni.

Naplót írni.

Rendszerezni a jegyzeteimet, füzeteimet stb.

Ti mit terveztek erre a nyárra? 
Üdv: Kriszti :) 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

A karácsonyról #7 Reszkessetek betörők! - avagy 5 karácsonyi film

Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt szeretnék kívánni nektek! Remélem kellemesen telnek az ünnepek, hogy családi béke és otthonos melegség uralkodik mindenütt és hogy ha máskor nem is, a mai napon egy kicsit kikapcsolódhattok. Mint említettem az előző bejegyzésben, kissé elmaradtam az aktuális posztokkal, ezért elnézést szeretnék kérni, Ma az én kedvenc karácsonyi filmjeimről írnék, hátha sikerül még elcsípnetek egyet ezek közül.

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.