Ugrás a fő tartalomra

5 zene, amit minden Odaát-rajongó ismer

Sziasztok!

Az Odaát egyik legsajátságosabb jellemvonása a zenéje. Egyrészt azért, mert tényleg bravúrosan választják ki a zenéket, a szöveg és a dallam is mindig stimmel az adott jelenethez (tudom, ez elvárható más sorozatoknál is, de nem mindig sikerül ezt összehozni), másrészt pedig azért, mert tényleg nagyon jó. Legalábbis az én zenei ízlésemhez tökéletes. Úgy döntöttem hát, hogy összegyűjtöm azt az öt számot, amit minden rajongónak ismernie kell :)


1. Kansas - Carry On My Wayward Son

A Carry On My Wayward Son az a szám, amit mindenki imád, mert tökéletesen összefoglalja, miről szól ez a sorozat.


2. Survivor - Eyes of the Tiger3. Taylor Swift - Shake it off


Vagy inkább ez?
4. AC/DC - Highway to Hell5. Warrant - Cherry Pie


Szerintetek mik még olyan számok, amiket egy rajongónak "illik" ismernie? Véleményeiteket gondolataitokat, észrevételeiteket írjátok meg kommentben! 
Üdv: Kriszti : 

Megjegyzések

 1. Szia!

  Én személy szerint odaírtam volna a Taylor Swift dal mellé, hogy pontosan miért is lett megemlítve. Bár én nem is raktam volna bele, hiszen csak egyetlen egy részben szerepel, így a többi dalhoz képest nincs akkora jelentősége :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A Taylor Swift dalt nem azért írtam bele, mert egyetlen részben szerepel, hanem a linkelt videó mellé, amit ugyebár a legtöbb rajongó ismer, a fandomban folyamatosan emlegetik, ezért van jelentősége :)
   Köszi a kommentet :D
   Üdv: Kriszti

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st