Ugrás a fő tartalomra

5 zene, amit minden Odaát-rajongó ismer

Sziasztok!

Az Odaát egyik legsajátságosabb jellemvonása a zenéje. Egyrészt azért, mert tényleg bravúrosan választják ki a zenéket, a szöveg és a dallam is mindig stimmel az adott jelenethez (tudom, ez elvárható más sorozatoknál is, de nem mindig sikerül ezt összehozni), másrészt pedig azért, mert tényleg nagyon jó. Legalábbis az én zenei ízlésemhez tökéletes. Úgy döntöttem hát, hogy összegyűjtöm azt az öt számot, amit minden rajongónak ismernie kell :)


1. Kansas - Carry On My Wayward Son

A Carry On My Wayward Son az a szám, amit mindenki imád, mert tökéletesen összefoglalja, miről szól ez a sorozat.


2. Survivor - Eyes of the Tiger3. Taylor Swift - Shake it off


Vagy inkább ez?
4. AC/DC - Highway to Hell5. Warrant - Cherry Pie


Szerintetek mik még olyan számok, amiket egy rajongónak "illik" ismernie? Véleményeiteket gondolataitokat, észrevételeiteket írjátok meg kommentben! 
Üdv: Kriszti : 

Megjegyzések

 1. Szia!

  Én személy szerint odaírtam volna a Taylor Swift dal mellé, hogy pontosan miért is lett megemlítve. Bár én nem is raktam volna bele, hiszen csak egyetlen egy részben szerepel, így a többi dalhoz képest nincs akkora jelentősége :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A Taylor Swift dalt nem azért írtam bele, mert egyetlen részben szerepel, hanem a linkelt videó mellé, amit ugyebár a legtöbb rajongó ismer, a fandomban folyamatosan emlegetik, ezért van jelentősége :)
   Köszi a kommentet :D
   Üdv: Kriszti

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h