Ugrás a fő tartalomra

5 zene, amit minden Odaát-rajongó ismer

Sziasztok!

Az Odaát egyik legsajátságosabb jellemvonása a zenéje. Egyrészt azért, mert tényleg bravúrosan választják ki a zenéket, a szöveg és a dallam is mindig stimmel az adott jelenethez (tudom, ez elvárható más sorozatoknál is, de nem mindig sikerül ezt összehozni), másrészt pedig azért, mert tényleg nagyon jó. Legalábbis az én zenei ízlésemhez tökéletes. Úgy döntöttem hát, hogy összegyűjtöm azt az öt számot, amit minden rajongónak ismernie kell :)


1. Kansas - Carry On My Wayward Son

A Carry On My Wayward Son az a szám, amit mindenki imád, mert tökéletesen összefoglalja, miről szól ez a sorozat.


2. Survivor - Eyes of the Tiger3. Taylor Swift - Shake it off


Vagy inkább ez?
4. AC/DC - Highway to Hell5. Warrant - Cherry Pie


Szerintetek mik még olyan számok, amiket egy rajongónak "illik" ismernie? Véleményeiteket gondolataitokat, észrevételeiteket írjátok meg kommentben! 
Üdv: Kriszti : 

Megjegyzések

 1. Szia!

  Én személy szerint odaírtam volna a Taylor Swift dal mellé, hogy pontosan miért is lett megemlítve. Bár én nem is raktam volna bele, hiszen csak egyetlen egy részben szerepel, így a többi dalhoz képest nincs akkora jelentősége :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A Taylor Swift dalt nem azért írtam bele, mert egyetlen részben szerepel, hanem a linkelt videó mellé, amit ugyebár a legtöbb rajongó ismer, a fandomban folyamatosan emlegetik, ezért van jelentősége :)
   Köszi a kommentet :D
   Üdv: Kriszti

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.