Ugrás a fő tartalomra

5 zene, amit minden Odaát-rajongó ismer

Sziasztok!

Az Odaát egyik legsajátságosabb jellemvonása a zenéje. Egyrészt azért, mert tényleg bravúrosan választják ki a zenéket, a szöveg és a dallam is mindig stimmel az adott jelenethez (tudom, ez elvárható más sorozatoknál is, de nem mindig sikerül ezt összehozni), másrészt pedig azért, mert tényleg nagyon jó. Legalábbis az én zenei ízlésemhez tökéletes. Úgy döntöttem hát, hogy összegyűjtöm azt az öt számot, amit minden rajongónak ismernie kell :)


1. Kansas - Carry On My Wayward Son

A Carry On My Wayward Son az a szám, amit mindenki imád, mert tökéletesen összefoglalja, miről szól ez a sorozat.


2. Survivor - Eyes of the Tiger3. Taylor Swift - Shake it off


Vagy inkább ez?
4. AC/DC - Highway to Hell5. Warrant - Cherry Pie


Szerintetek mik még olyan számok, amiket egy rajongónak "illik" ismernie? Véleményeiteket gondolataitokat, észrevételeiteket írjátok meg kommentben! 
Üdv: Kriszti : 

Megjegyzések

 1. Szia!

  Én személy szerint odaírtam volna a Taylor Swift dal mellé, hogy pontosan miért is lett megemlítve. Bár én nem is raktam volna bele, hiszen csak egyetlen egy részben szerepel, így a többi dalhoz képest nincs akkora jelentősége :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A Taylor Swift dalt nem azért írtam bele, mert egyetlen részben szerepel, hanem a linkelt videó mellé, amit ugyebár a legtöbb rajongó ismer, a fandomban folyamatosan emlegetik, ezért van jelentősége :)
   Köszi a kommentet :D
   Üdv: Kriszti

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Még 10 aranyköpés, mert csak

Sziasztok!
Az első ilyen posztomat még augusztusban tettem ki, de elég népszerűnek bizonyult. Most, hogy már vége a tanévnek, arra gondoltam, hogy hozok nektek még 10 aranyköpést, amit az én drága osztályomnak köszönhetek, illetve egy kis újítás által a családomnak is. Ha készen álltok arra, hogy teljes lefáradjatok, olvassátok tovább!

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.