Ugrás a fő tartalomra

Az Odaát 10 legfontosabb szabálya

Sziasztok!

Lehet, hogy az Odaát csak egy sorozat. Lehet, hogy nincs semmi jelentősége annak, ami benne történik, DE! Ha esetleg mégis dolgotok akadna egy szellemmel/démonnal/leviatánnal/gonosz arkangyallal/a Pokol Királyával/Winchesterrel (ekkora szerencséje persze senkinek nincs), akkor van egy-két dolog, amit jobb lesz, ha figyelembe vesztek. Íme a lista: 


 1.  Ha beállít hozzád valaki, és azt mondja, maradj a sókörön belül: maradj ott! (Talán túléled.)

 1.  Ha valaki csupán "egy apró-cseprő szívességért", amit 10 év múlva kell odaadnod neki, felajánlja, hogy teljesíti a leghőbb vágyadat, ne köss alkut!
 2.  Ha az Úr egyik angyala megjelenik előtted, ne mondj igent! (Főleg akkor nem, ha azt mondja, hogy a kezdetek kezdete óta félreértik őt, és valójában azért bukott el, mert túlságosan szerette Istent.)
 3.  Ne szökj meg a Winchesterek elől! (Úgyis megtalálnak.)
 4.  Ne öld meg a Winchestereket! (Úgysem sikerül. Ha véletlenül szíven szúrod őket/a Pokolra küldöd őket/bedugod őket egy ketrecbe Mihállyal és Luciferrel/stb. számíts arra, hogy úgyis felélednek.)
 5. Ne   bántsd az Impalát! (Fájni fog.)
 6. Feltörekvő gonosz vagy? Esetleg csak valami egyszerű démon? Hagyj fel minden reménnyel. A Pokol Királya is csak úgy tudta megőrizni a hatalmát, hogy együtt működött a Winchesterekkel.
 7.  Ne említsd meg Lisát és Bent! (Dean Samet azzal fenyegette meg, hogy betöri az orrát. Szerinted mit tenne VELED, ha megemlítenéd őket? Ne gondolj bele.)
 8. Ha piros rúnákat találsz a faladra festve, ne piszkáld őket!
 9.  Mindig, értsd: mindig legyen nálad legalább egy a felsoroltak közül:
  • démonölő kés
  • démonölő pisztoly
  • angyalkard
  • szenteltvíz
  • ezüstkés
  • Cas
  • egy Winchester 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Back To School #2 Tippek, amiket (talán) még nem hallottál

Sziasztok!

Ez a második Back To School bejegyzésem, amelyben próbálok olyan tanácsokat, amelyeket talán még nem hallottatok! A szeptember elkezdődött: ez a nagy tervezgetések időszaka, tudjátok, amikor elhatározzátok, hogy na, akkor ebben az évben tanulni fogok! Hogy ez meg fog-e történni vagy sem, az nagyban múlik rajtatok, illetve azon, hogy milyen tanácsokkal próbálnak segíteni titeket. A tervek mellett ugyanis fontos, hogy tudd, hogyan állj hozzá, mit tegyél és mit ne tegyél. Hát... most nézzük át, mit javaslok én!

SOROZATAJÁNLÓ: Csengetett, Mylord?

Sziasztok!
Senki ne lepődjön meg azon, hogy bejelentem, a Sherlock és a My mad fat diary után ismét egy angol sorozatot néztem meg. Kezdem úgy érezni, hogy a különböző nemzetekről szóló modern sztereotípiák alátámaszthatóak, bár ez durva általánosítás, hiszen csak egy dolgot tudok biztosan; az angolok remek sorozatokat gyártanak. Lássuk hát, mi a helyzet a Csengetett, Mylord? - dal.