Ugrás a fő tartalomra

Az Odaát 10 legfontosabb szabálya

Sziasztok!

Lehet, hogy az Odaát csak egy sorozat. Lehet, hogy nincs semmi jelentősége annak, ami benne történik, DE! Ha esetleg mégis dolgotok akadna egy szellemmel/démonnal/leviatánnal/gonosz arkangyallal/a Pokol Királyával/Winchesterrel (ekkora szerencséje persze senkinek nincs), akkor van egy-két dolog, amit jobb lesz, ha figyelembe vesztek. Íme a lista: 


 1.  Ha beállít hozzád valaki, és azt mondja, maradj a sókörön belül: maradj ott! (Talán túléled.)

 1.  Ha valaki csupán "egy apró-cseprő szívességért", amit 10 év múlva kell odaadnod neki, felajánlja, hogy teljesíti a leghőbb vágyadat, ne köss alkut!
 2.  Ha az Úr egyik angyala megjelenik előtted, ne mondj igent! (Főleg akkor nem, ha azt mondja, hogy a kezdetek kezdete óta félreértik őt, és valójában azért bukott el, mert túlságosan szerette Istent.)
 3.  Ne szökj meg a Winchesterek elől! (Úgyis megtalálnak.)
 4.  Ne öld meg a Winchestereket! (Úgysem sikerül. Ha véletlenül szíven szúrod őket/a Pokolra küldöd őket/bedugod őket egy ketrecbe Mihállyal és Luciferrel/stb. számíts arra, hogy úgyis felélednek.)
 5. Ne   bántsd az Impalát! (Fájni fog.)
 6. Feltörekvő gonosz vagy? Esetleg csak valami egyszerű démon? Hagyj fel minden reménnyel. A Pokol Királya is csak úgy tudta megőrizni a hatalmát, hogy együtt működött a Winchesterekkel.
 7.  Ne említsd meg Lisát és Bent! (Dean Samet azzal fenyegette meg, hogy betöri az orrát. Szerinted mit tenne VELED, ha megemlítenéd őket? Ne gondolj bele.)
 8. Ha piros rúnákat találsz a faladra festve, ne piszkáld őket!
 9.  Mindig, értsd: mindig legyen nálad legalább egy a felsoroltak közül:
  • démonölő kés
  • démonölő pisztoly
  • angyalkard
  • szenteltvíz
  • ezüstkés
  • Cas
  • egy Winchester 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok!

Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Még 10 aranyköpés, mert csak

Sziasztok!
Az első ilyen posztomat még augusztusban tettem ki, de elég népszerűnek bizonyult. Most, hogy már vége a tanévnek, arra gondoltam, hogy hozok nektek még 10 aranyköpést, amit az én drága osztályomnak köszönhetek, illetve egy kis újítás által a családomnak is. Ha készen álltok arra, hogy teljes lefáradjatok, olvassátok tovább!

A 10 legfontosabb dolog, amit 18 év alatt megtanultam

Sziasztok!
A világon két fajta ember létezik: aki szereti a szülinapját és aki nem. Ennek alapján én valami szuper képességű mutáns lehetek, mert engem nem érdekel különösebben ez az egész. Az ajándéknak persze örülök, de nem visítozom és nem ébredek gyomorgörccsel a születésnapomon. Ez valami gyári hiba lehet nálam, el kell fogadni. Azt viszont nem tagadhatom, hogy kicsit izgatott voltam, amikor végre valahára nagykorú lettem. Fura ebbe belegondolni, főleg úgy, hogy előttem az érettségi, az egyetem, az egész élet. Olyan ez, mint egy folyton pörgő körhinta, amiből legszívesebben azonnal kiszállnék. Mindazonáltal nem hagyhatlak titeket bejegyzés nélkül, még akkor sem, ha történetesen ma van az én nagy napom. Összeszedtem nektek 10 dolgot, amit én kevéske éveim alatt megtanultam.