Ugrás a fő tartalomra

Az Odaát 10 legfontosabb szabálya

Sziasztok!

Lehet, hogy az Odaát csak egy sorozat. Lehet, hogy nincs semmi jelentősége annak, ami benne történik, DE! Ha esetleg mégis dolgotok akadna egy szellemmel/démonnal/leviatánnal/gonosz arkangyallal/a Pokol Királyával/Winchesterrel (ekkora szerencséje persze senkinek nincs), akkor van egy-két dolog, amit jobb lesz, ha figyelembe vesztek. Íme a lista: 


 1.  Ha beállít hozzád valaki, és azt mondja, maradj a sókörön belül: maradj ott! (Talán túléled.)

 1.  Ha valaki csupán "egy apró-cseprő szívességért", amit 10 év múlva kell odaadnod neki, felajánlja, hogy teljesíti a leghőbb vágyadat, ne köss alkut!
 2.  Ha az Úr egyik angyala megjelenik előtted, ne mondj igent! (Főleg akkor nem, ha azt mondja, hogy a kezdetek kezdete óta félreértik őt, és valójában azért bukott el, mert túlságosan szerette Istent.)
 3.  Ne szökj meg a Winchesterek elől! (Úgyis megtalálnak.)
 4.  Ne öld meg a Winchestereket! (Úgysem sikerül. Ha véletlenül szíven szúrod őket/a Pokolra küldöd őket/bedugod őket egy ketrecbe Mihállyal és Luciferrel/stb. számíts arra, hogy úgyis felélednek.)
 5. Ne   bántsd az Impalát! (Fájni fog.)
 6. Feltörekvő gonosz vagy? Esetleg csak valami egyszerű démon? Hagyj fel minden reménnyel. A Pokol Királya is csak úgy tudta megőrizni a hatalmát, hogy együtt működött a Winchesterekkel.
 7.  Ne említsd meg Lisát és Bent! (Dean Samet azzal fenyegette meg, hogy betöri az orrát. Szerinted mit tenne VELED, ha megemlítenéd őket? Ne gondolj bele.)
 8. Ha piros rúnákat találsz a faladra festve, ne piszkáld őket!
 9.  Mindig, értsd: mindig legyen nálad legalább egy a felsoroltak közül:
  • démonölő kés
  • démonölő pisztoly
  • angyalkard
  • szenteltvíz
  • ezüstkés
  • Cas
  • egy Winchester 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st