Ugrás a fő tartalomra

Olvasom

Sziasztok!

Ez egy viszonylag új menüpont, nem is igazán tudom megmondani, hogy mi célt szolgál. Mostanában (értsd: 2016 szeptembere) rengeteg tennivalóm akadt, ezért nem biztos, hogy minden könyvről tudok írni, amit a kezembe veszek. Arra gondoltam, hogy ebben a menüpontban az éppen aktuális olvasmányaimat is közzéteszem, amelyek közül, ha szeretnétek, komment formájában választhattok, hogy miről olvasnátok szívesen, egyszer, valamikor, a távoli jövőben... Én pedig ezt figyelembe véve írnám meg a cikkeimet. Ha nincs ellenvetés (jaj, de vicces vagy Kriszti, hát te sose fogsz ki a poénokból?), akkor közölném is a jelenlegi listát... 

2017. Június

1. Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés
2. Agatha Christie: Tragédia három felvonásban
3. Németh László: Iszony
4. Jojo Moyes: Akit elhagytál
5. Patrick Ness: A daruasszony
6. Leslie L. Lawrence: A maharáni arcképe


Várom a kommentjeiteket, illetve ha valamelyik könyvről több információt szeretnétek, szívesen válaszolok kommentben a kérdéseitekre. Egy kicsit fáradt vagyok, nézzétek el nekem. Egyébként még annyit erről a menüpontról, hogy a lista ugyebár folyamatosan frissülni fog, de ha van igény rá, akkor ezeket is fent hagyom.

Köszönöm a figyelmet: Kriszti :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)

Sorozatajánló - My mad fat diary

Sziasztok! A mostani sorozatajánlót csak az első évad alapján írom meg, és nem csak azért, mert még nem tudtam végignézni (lehasználtam az adatforgalmat mindenhol a házban), hanem azért is, mert maximálisan biztos vagyok abban, hogy a következő két évadot is imádni fogom. 

Fandom, ship, canon avagy legyünk fangirlök együtt!

Sziasztok! Kriszti vagyok, 17 éves és fangirl. Legalábbis félállásban biztosan. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy mi tesz valakit fangirlé és az is kérdéses, hogy mitől lesz valaki könyvmoly. Tulajdonképpen annyira szubjektív minden ilyesmi, hogy inkább kívülállónak tekintem magam, meg amúgy is: miért kéne mindent és mindenkit kategorizálni? Az viszont igaz, hogy néha nem árt, ha egy kicsit elrendezzük magunkban a dolgokat. Mielőtt még abba a hibába esnétek,  hogy netán egy kedves kis oktató jellegű bejegyzéssel érkeztem, figyelmeztetek mindenkit: ez a poszt elsősorban arról szól, hogy mit gondolok én azokról a dolgokról, amik egy fandomban teljesen természetesek és/vagy amikről folyton megy a vita. Essünk is neki, mert ez egy hosszú-hosszú bejegyzés lesz! Lényeges megemlíteni, hogy a következő kifejezések többnyire a fanfictionökre jellemzőek, de sokszor használatosak azok körében is, akik például nem írnak vagy olvasnak ilyet, csak szeretnek egy-egy sorozatot/könyvet st